Destination Folder Access Denied
Pri pokusavanju da cut-ujem ili rename-ujem neki folder dobijam "Destination Folder Access Denied" i ispod toga "You need permission to perform this action" sto je po meni malo blesavo od windowsa jer sam ja admin. Naime pokusao sam da svima dam ista ovlascenja kao i meni medjutim i dalje nece, uspem da cutujem 10 foldera na jedno mesto, zatim tih deset ponovo, samo pola prodje, isto je i sa reimenovanjem cas oce cas nece. Dok recimo iz safe moda sve radi kako bi trebalo najnoramlnije, kao i sto je radilo do par dana. Ja sam sve zivo pokusao, ono na cega sumnjam je da me je neka aplikacija ubila u mozak, a jedino sto sam instal u zadnjih par dana je k-lite codec pack 7.6 i novi firefox. Posto mi se problema desava na sve tri particjie jedino ta stvar da me neka aplikacija zeza, dve particji su mi bile i sherovane, mislio sam da to nema veze, kada sam gasio sherovanje pisalo mi je da neko kopira nesto sa tih particija, sto je isto nemoguce jer sam tada bio u safe modu bez mreze, totalno sam sludjen i zbunjen! I da takodje nekad nece da obrise te fajlove, tj obrise ih i kad izadjem i vratim se u folder ono su ponovo tu, brisem na shif + del, a kad pokusam folder na shit + del kao da nista nisam ni stisno!
Elem Windows je Vista x86 sp2 sa poslednjim update, koja mi na ovoj masini bez i jedne greske, do ove sada radi savrseno vec 2.5 godina, antivirsu NOD 32 4 zadnjih 1.5 pre njega NOD 32 2, Windows firewall uljucen! Tako da mislim da je mogucnost nekog virusa jako mala. Hvala u napred svima na pomci! Zaboravih da napomenem da se samo o folderima radi!
Poslednja ispravka: SlepiBrat (21.8.2011 u 21:30)
|