tema: Hamachi
Prikaz jedne poruke
Stara 1.10.2006, 18:31   #15
pinojle
Član

Član od: 29.9.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom Re: Hamachi

Citat:
Lucic Nemanja kaže:
Joj pindjole,pa sve ti je u tutorijalima objasnjeno,ali ajde.
Kad upalis hamachi imas 5 dugmica.
U gornjem levom uglu ti sa nalazi dugme za minimizovanje,a u gornjem desnom za izlazak iz hamachija.U donjem levom uglu za pokretanje mreze (tj. hamahija),a dole desno ti se nalaze dva dugmeta.
Prvo je za prikljucevanje drugim mrezama odnosno pravljenje svoje mreze,a drugo je za podesavanje,update i help u kome se nalaze hamahijev forum,home page i link za ulogovanje na forum.
E sad.Svaka mreza ima svoj name i password.Kada odes join existing network (prvo donje desno dugme) moras da upises ime i password mreze i on ce te ubaciti u nju.Imena i sifre raznih adresa mozes naci na hamachijevom forumu.
Ako hoces ti da napravis mrezu odes create new network i upises ime i pasword po tvojoj zelji.Da bi ti se drugi prikljucili tvojoj mrezi moraju da znaju tvoje ime i sifru.Ja sam ostavio svoju u ovoj temi.Ostle cake provali sam .
e ok je sve sam se snasao. samo kada se nakacim na tvoj account ne mogu da chatujem sa tobom, kaze treba mi premium account mislim u cemu je fora? kako da se dogovorimo pa da igramo

pozdrav

Poslednja ispravka: Sale013 (29.8.2007 u 18:28)
pinojle je offline   Odgovor sa citatom ove poruke