Wiljushka kaže:
Tu dolaze do elven ruina i napada ih guard, i vidi se da combat nije toliko razlicit od Morrowinda, ali je ai bolji, lepo se povlaci, blokira, a i animacije, kad vec jednom pocne bitka, su jako lepe.Malo je brze od onoga sto sam ocekivao i sto je Steve Meister, combat programmer naveo masu da veruje, tako da bitka i dalje deluje pomalo haoticno.U svakom slucaju da se dalje o bitci i tezini iste komentarise bi bilo vrlo nezahvalno, jer se videlo da je ono maksimalno nabudzen lik koji sve sabija iz par udaraca (10 000hp, 10 000mp, 15 000 fatiguea, vidi se kad otvori meni).Tad se ulazi u prvu tamnicu, neki elven ruin i tu se vidi da je dizajn tamnica napradovao koracima od par svetlosnih godina u odnosu na Morrowind, a i u odnosu na bilo koji drugi rpg-tamnica je jednom recju jedna od najlepsih i najbolje dizajniranih koje sam ikad video, i u smislu grafike i zamki koje sad koriste Havoc model, a ne vise tekstualna upozorenja na sanducima i vratima.Tu se primecuje i sjajan rag-doll model, pogotovu raspadanje kostura, i jedna scena gde lik udara nekog licha pored koga je zid, koji se bacen od strane maca odbija od zid, sa sve lelujavim 'aljinama, i realno stropostava na pod.Takodje deluje mnogo karakteristicnije od Morrowindskih tamnica, koje su sve licile jedna na drugu.Posle te tamnice sledi prelazak u neke goblinske pecine, takodje sa par zamki, i tu se vidi stealth model koji sada koristi i skill lika i senke u okruzenju.Tamnice sada imaju mnogo realniji feel, i ova i prethodna, zahvaljujuci mnogo tamnijem okruzenju i mapiranju koje realno prikazuje vlazne, zardjale i istrosene povrsine, kao i kamene zidove i tunele..
|