Prikaz jedne poruke
Stara 1.3.2011, 1:48   #421
Zuti Bar
Starosedelac

Član od: 9.12.2010.
Zahvalnice: 241
Zahvaljeno 349 puta na 217 poruka
Određen forumom Re: Najbolja igra sa Sege

Pa sada... Trudio sam se da ubacim ne samo ono sto se meni dopada nego i objektivno najbolje igre. Koliko sam uspio ostavljam da prosudite sami i da zajedno polemisemo.

Na Segi sam igrao i sportske igre. Najbolja sportska igra svakako je NBA Jam, koju je zakacio @r0nIn. Ko voli sportske naslove ubacio bi ga u listu... Ali samo njega. 20 mjesta je mala brojka kada je u pitanju legendarna konzola kao sto je megadrive. Mnogi dobri naslovi moraju se izostaviti.

Donald Duck in Maui Mallard / Dobra igra, samo sto sam je igrao na SNES-u pa bih je mozda ubacio u TOP 20 za SNES. Sega je imala neuporedivo "duzu klupu" kada su u pitanju diznijeve igre, pa sam ovde izabrao Mickey Mania-u.

NBA Jam
/ Vec receno. Najbolja sportska igra, ali i jedina koja zasluzuje top 20, ako cemo biti korektni prema ostalima.

Garfield: Caught in the Act
/ Igrao sam je jos na konzoli. Mnogo me je iznervirala ova igra. Jeste neobicna, upecatljiva, ali ja bih je zajedno sa "Pinks go to hollywood" plasirao na poziciju od 20 do 40.

Wolverine Adamantium Rage
/ Definitivno bi X-MAN 2 stavio ispred ove igre. A opet ni njega nisam ubacio, mada X-MAN 2 zasluzuje TOP20.

X-MAN 2

Poslednja ispravka: Zuti Bar (1.3.2011 u 2:05)
Zuti Bar je offline   Odgovor sa citatom ove poruke