PDA

Prikaži potpunu verziju : Iznenadno ubrzanje igara?

BrutaLiS
21.6.2015, 1:49
Ne u smislu FPSa nego ''fast forward'' efekta, ne znam kako bih drugacije objasnio. Mislio sam da je problem sa GTAIV, medjutim upalih slucajno Vice City, kad ono isto, nije bilo igrivo koliko je brzo. Sad odjednom je opet normalno, sta bi moglo da uzrokuje taj problem?

Zajednicke stvari za obe igre koje mi padaju na pamet su nvidia control panel (danas sam updateovao drivere) i motioninjoy alatka koja povezuje DS3 gamepad sa PCjem, mada vise sumnjam na ovo prvo. Jel moguce to ili ima jos opcija? Nista nisam cackao, samo sam updateovao drivere i pojavio se taj control panel na taskbaru kao opcija.

Markonije
21.6.2015, 2:04
Reinstaliraj drajver za graficku.

BrutaLiS
21.6.2015, 11:11
Jel moguce da oni izazovu takav efekat?

ETR1
21.6.2015, 12:53
Meni se to desilo ne sećam se u kojoj igri i bio je fazon što je u nvidia cp bio isključen vertical sync, inače mi tako stoji jer se dobije više fps u cs.

BrutaLiS
21.6.2015, 14:00
Nije, probao sam i ''on'' i ''use 3d app settings''. Sto je najgore radilo je normalno sinoc i jutros, sad opet ubrzano.

BrutaLiS
21.6.2015, 23:25
Ne znam sta je, nekad ubrzano nekad normalno, resavam tako sto ''exitujem'' program za spajanje gamepada i PCa i nVidia CPa. Nesto od ta 2 je, a nemam snage za reinstall bilo cega.