PDA

Prikaži potpunu verziju : Crko procesor?

Bujosh
20.4.2015, 0:01
0x0000001e BSOD kada sam pokusao sa pokrenem GTA V.
Vise se nije upalio, stisnem dugme, krenu kuleri da se vrte par sekundi, zatim se kuler koji izvlaci toplotu iz kucista zavrti nenormalnom brzinom, za to vreme na ekranu ne pokazuje nista. Izvadio sam graficku, prikljucio integrisanu, ista stvar. RAM testiran jutros jer je izlazio BSOD samo sa drugim kodom i isto nije mogao iz prve da se upali i isti su "simptomi" bili.
WTF?
Bios ne smem da resetujem jer je lik koji je ubacivao memorije u racunar imao muke da ih upari posle u biosu.
EDIT: Kuler od procesora se takodje zavrti maksimalnom mogucom brzinom.

Jack™
20.4.2015, 11:38
U drugoj temi si imao problem sa grafikom a sad opet neke anomalije.
Mozda je i maticna stradala a mozda i je i napajanje riknulo... Ja bi ta 2 probao da testiram. Sta znam... Vidi da li mozes negde da testiras... Ubaci negde kod ortaka procesor, ram i grafu i znaces da li je nesto od toga.

Bujosh
20.4.2015, 12:21
Pocupao sam sve kablove pozadi, izvadio graficku i zvucnu kartu, iskljucio zadnji ventilator, iskljucio HDD, iskljucio DVD RW, zatim sve vratio kako je bilo i sada radi bez problema.... :confused:
Inace, dzek od tastature i interneta je bio jako labavo ukljucen, jel moguce da je to pravilo problem?

Jack™
20.4.2015, 18:41
Mislim da ne bi smelo... Verovatno je negde bio problem u nekom spoju... Prati situaciju, mozda maticna ima negde problem, obrati paznju na kondenzatore, sta znam...