Prikaži potpunu verziju : Potpisi u profilu
Kaiser Soze
8.11.2006, 19:59
Interesuje me zasto su izgaseni?
I da li ce biti enableovani?
Sto rece Voja_M... - Pa potpisi se, ko ti brani... - :D
Sto ce to ovom forumu,to cini ovaj forum bolji od posebnih,ovo je eltini forum;)
Stvari otprilike (do Ivanjice) stoje ovako:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=2112
Kaiser Soze
8.11.2006, 22:34
Pardoniram, ja sam trazio temu ali nisam je nasao, da ne bih napravio double post. Al eto.
Nikako se ne slazem da je SKforum elitni forum, u bilo kom smislu da si mislio, pa i salu.
Nije neophodno i svakako se moze ziveti i bez toga, al navika valjda. ;)
Meni je forum bez potpisa nekako lep i uredan forum, kao da smo poslovni ljudi :D
Zamislite kada bi svi imali potpisse u boji, ili jos gore, slike u potpisu :eek:
Meni je forum bez potpisa nekako lep i uredan forum, kao da smo poslovni ljudi :D
Zamislite kada bi svi imali potpisse u boji, ili jos gore, slike u potpisu :eek:
Apsolutno se slazem sa tobom!:dedica:
Znam neke strane forume na kojima su avatari i potpisi ogromni, glupi i sareni, stvoreni samo za jedno - da odvlace paznju sa teksta. A da ne spominjem i koliko bi se duze ucitavala stranica kada svi navale da trpaju slike i slicno u svoj potpis/avatar.:kreza:
Meni su potpisi bezveze.
Sigurno bi se naslo njih voljadu da ukrasavaju sarenim bojama, seljacki....odvratno.
Ovako je sve lepo i uredno.
Mogli bi jedino avatare da ubace, ali i to sa ogranicenjima, kao sto rece sasa u onoj sticky temi/obavestenju.
Mozda samo zasluznijim clanovima, npr. inventarima, a mozda cak i veteranima.
Mada sa druge strane to bo povecalo br. spam poruka.
Kako ce biti na administraciji je odluka.
Meni je dobro i ovako.
Kaiser Soze
9.11.2006, 1:04
Da ne preterujemo?
Ipak sve se to moze ograniciti na obican tekst i 60tak karatkera.
Vi izgleda svesno ignorišete preporučeni vid ponašanja po ovom pitanju. Nemojte.
Pardoniram, ja sam trazio temu ali nisam je nasao, da ne bih napravio double post. Al eto.
Nikako se ne slazem da je SKforum elitni forum, u bilo kom smislu da si mislio, pa i salu.
Nije neophodno i svakako se moze ziveti i bez toga, al navika valjda. ;)
Bio on za tebe elitni ili ne bio manje je važno, veruj mi.
Meni je recimo elitni i čast mi je što sam na prvom mestu član pa potom i Moderator ovoga Foruma, što tebi ne mora da bude bitno ali volem da znaš.
Ovde postoji neki kućni red, koji je u ovom momentu upravo onakakav kakav je, prihvatljiv ili pak manje prihvatljiv...
u svakom slučaju imaš pravo izbora da ga prihvatiš ili ne prihvatiš.
AstraLogos
9.11.2006, 1:34
Stotinu ljudi stotinu cudi. Neki bi korisnici i dalje da ukrasavaju forum ko novogodisnju jelku. Mislio sam da je diskusija po tom pitanju zavrsena.
Sta je to sto ljude tera da se bave nebitnim stvarima a tekst kao najvaznija forma ode u drugi plan. Rece jedan korisnik u vreme rasprave o avatarima nesto ovako: " Po avatarima lakse se pamte korisnici pa je laksa komunikacija". ???
A sta bi da taj doticni lik kaze: "Pamtim coveka po nacinu i kvalitetu pisanja u vezi nekog problema" !!!
Pa ako jos coveku zaista pomognes, briga njega za avatar ili tvoj potpis pisan u 101 boju.
Ovako je mnogo cistije i preglednije od vecine foruma. :ciao:
Potpisi su nepotrebni, kao i avatari. Koliko samo prostora na jednoj strani zauzimaju slike u potpisima i avatari, i koliko to usporava ucitavanje strane korisnicima koji koriste dial up, a to je vecina korisnika.
Po stoti put ista priča, isti razlozi za i protiv i još jednom - zaključana tema.
Koristite pretragu, ljudi.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.