PDA

Prikaži potpunu verziju : Potpisi u profilu

Kaiser Soze
8.11.2006, 19:59
Interesuje me zasto su izgaseni?
I da li ce biti enableovani?

bobi
8.11.2006, 20:49
Sto rece Voja_M... - Pa potpisi se, ko ti brani... - :D

B@NE
8.11.2006, 21:18
Sto ce to ovom forumu,to cini ovaj forum bolji od posebnih,ovo je eltini forum;)

Magneto
8.11.2006, 21:33
Stvari otprilike (do Ivanjice) stoje ovako:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=2112

Kaiser Soze
8.11.2006, 22:34
Pardoniram, ja sam trazio temu ali nisam je nasao, da ne bih napravio double post. Al eto.

Nikako se ne slazem da je SKforum elitni forum, u bilo kom smislu da si mislio, pa i salu.
Nije neophodno i svakako se moze ziveti i bez toga, al navika valjda. ;)

mmn2911
8.11.2006, 23:12
Meni je forum bez potpisa nekako lep i uredan forum, kao da smo poslovni ljudi :D

Zamislite kada bi svi imali potpisse u boji, ili jos gore, slike u potpisu :eek:

A M G
8.11.2006, 23:20
Meni je forum bez potpisa nekako lep i uredan forum, kao da smo poslovni ljudi :D

Zamislite kada bi svi imali potpisse u boji, ili jos gore, slike u potpisu :eek:

Apsolutno se slazem sa tobom!:dedica:
Znam neke strane forume na kojima su avatari i potpisi ogromni, glupi i sareni, stvoreni samo za jedno - da odvlace paznju sa teksta. A da ne spominjem i koliko bi se duze ucitavala stranica kada svi navale da trpaju slike i slicno u svoj potpis/avatar.:kreza:

SirDuck
8.11.2006, 23:29
Meni su potpisi bezveze.
Sigurno bi se naslo njih voljadu da ukrasavaju sarenim bojama, seljacki....odvratno.
Ovako je sve lepo i uredno.
Mogli bi jedino avatare da ubace, ali i to sa ogranicenjima, kao sto rece sasa u onoj sticky temi/obavestenju.
Mozda samo zasluznijim clanovima, npr. inventarima, a mozda cak i veteranima.

Mada sa druge strane to bo povecalo br. spam poruka.
Kako ce biti na administraciji je odluka.
Meni je dobro i ovako.

Kaiser Soze
9.11.2006, 1:04
Da ne preterujemo?
Ipak sve se to moze ograniciti na obican tekst i 60tak karatkera.

Magneto
9.11.2006, 1:14
Vi izgleda svesno ignorišete preporučeni vid ponašanja po ovom pitanju. Nemojte.

Simke
9.11.2006, 1:18
Pardoniram, ja sam trazio temu ali nisam je nasao, da ne bih napravio double post. Al eto.

Nikako se ne slazem da je SKforum elitni forum, u bilo kom smislu da si mislio, pa i salu.
Nije neophodno i svakako se moze ziveti i bez toga, al navika valjda. ;)
Bio on za tebe elitni ili ne bio manje je važno, veruj mi.
Meni je recimo elitni i čast mi je što sam na prvom mestu član pa potom i Moderator ovoga Foruma, što tebi ne mora da bude bitno ali volem da znaš.

Ovde postoji neki kućni red, koji je u ovom momentu upravo onakakav kakav je, prihvatljiv ili pak manje prihvatljiv...
u svakom slučaju imaš pravo izbora da ga prihvatiš ili ne prihvatiš.

AstraLogos
9.11.2006, 1:34
Stotinu ljudi stotinu cudi. Neki bi korisnici i dalje da ukrasavaju forum ko novogodisnju jelku. Mislio sam da je diskusija po tom pitanju zavrsena.
Sta je to sto ljude tera da se bave nebitnim stvarima a tekst kao najvaznija forma ode u drugi plan. Rece jedan korisnik u vreme rasprave o avatarima nesto ovako: " Po avatarima lakse se pamte korisnici pa je laksa komunikacija". ???
A sta bi da taj doticni lik kaze: "Pamtim coveka po nacinu i kvalitetu pisanja u vezi nekog problema" !!!
Pa ako jos coveku zaista pomognes, briga njega za avatar ili tvoj potpis pisan u 101 boju.
Ovako je mnogo cistije i preglednije od vecine foruma. :ciao:

nighthawk
9.11.2006, 2:39
Potpisi su nepotrebni, kao i avatari. Koliko samo prostora na jednoj strani zauzimaju slike u potpisima i avatari, i koliko to usporava ucitavanje strane korisnicima koji koriste dial up, a to je vecina korisnika.

Chivan
9.11.2006, 11:21
Po stoti put ista priča, isti razlozi za i protiv i još jednom - zaključana tema.

Koristite pretragu, ljudi.