PDA

Prikaži potpunu verziju : Koja je najglasnija nova mehanicka tastatura ?

Ivan Belic
2.12.2014, 1:47
Poz ljudi treba mi novi keyboard i mnogo mi se dopao zvuk ovih novih mehanickih tastatura....pa me zanima koja je najglasnija od ovih novih Cherry MX blue tastatura kolko sam lutao saznao sam da sve imaju razliciti zvuk iako koriste taj tip switcheva.

Moze neko da mi kaze ili je probao ili ima pa da me direktno uputi koju da uzmem ?

Znaci treba mi sto glasnija , naravno Cherry MX blue i sto jace da svetli !

Unapred hvala !

Morca
3.12.2014, 10:36
WTF...rešio si da izludiš cimere ili troluješ?

Niko ne zna koja je najglasnija među MX Blue tastaturama...ko se još zamlaćivao da meri i poredi to? Čak i da neko napravi "uporedni test glasnoće MX Blue tastatura", ne bi bilo validno, usled razlika u izradi samih switcheva, čak i na pojedinačnoj tastaturi, a kamo li razlike između primeraka u istoj seriji, pa između različitih serija, pa pomnoži sa brojem proizvođača...

Porsche
3.12.2014, 10:41
Kupiš najjeftiniju od njih da ti ostane više para u džepu, a što se tiče glasnoće udaraj jače po tipkama. Ti si jedini od koga sam čuo da hoće da mu se tastatura što jače čuje.

Morca
3.12.2014, 19:55
Kupi neku od Cooler Masterovih tastatura sa blue switchevima (videh jednu na Kupujem Prodajem za 80e), odvrni osvet5enje na max i čukaj k'o sumanut...šta drugo.