Prikaži potpunu verziju : DVD-ROM?
crusader84
5.11.2006, 22:42
Nisam nigde primetio temu o DVD čitačima, uglavnom se o rezačima raspravlja.
Pošto trenutno baš nešto nemam kinte za još jedan DVD rezač, a potrebna mi je još jedna DVD jedinica, možda ću morati da uzmem samo čitač.
Dakle, valja li šta od ovih socijalnih koji mogu da se nadju za 15-20e?
Ja imam jedan takav,Asus DVD E-616P1,doduse tad kad sam ga kupovao platio sam ga 32 evra.Dobro me je sluzio do sada,sa samo jednim malim problemom koji je bio do mog eksperimentisanja,a ne do ispravnosti uredjaja.
Vala ne znam da ista od toga jos postoji, evo ja imam LG bem li ga koj.Ali samo sam njega vidjao po radnjama i ima ga jos.Evo radi mi vec tri godine i ni da pisne.
Pokusaj nekako da se stisnes za 35e, imas PIONEER 111d(rezac) a i verujem da ce te bolje sluziti.
Kaze coek nije pri parama,ja da sam na tvom mestu sacekao bih da skupim 3000 din.(mesec,dva) i kupim pravu stvar,ako nezurish uzmi DVD-RW!
DVD citaci su oko 20e, tako da je glupo kupovati ga. Ko to ne moze da skupi 15e za par nedelja?
crusader84
5.11.2006, 23:16
Ma više mi se smučilo da prebacujem svaki DVD prvo na hard kad treba da narežem, ali koliko ja razmišljam i vagam ponude, verovatno ću skupiti za rezač dok se nakanim da kupim nešto... :kreza:
Ko sluša rock/metal, zna šta u finansijskom smislu predstavlja naredna (i predstavljala je ova) godina! ;)
Zato mi je uopšte i palo na pamet da razmišljam o čitaču.
Ma više mi se smučilo da prebacujem svaki DVD prvo na hard kad treba da narežem
:eek: A zasto bi to radio ???
crusader84
6.11.2006, 12:40
:eek: A zasto bi to radio ???
Pa zato što imam samo DVD rezač! Dakle jednu DVD jedinicu!!!
Isti mi djavo da li ću prvo da uradim image na hard ili da stavim copy entire disk pa Nero da ga kešira na hard.
Da li si ubeđen da rezanje "on the fly" dobro radi (s obzirom na brzine prenosa podataka sa DVD)? Kakvo je stanje sa medijima imam osećaj da ćeš mnogo njih koristiti kao frizbi ako režeš "u letu". Usput LG DVD čitač košta oko 1400 din.
crusader84
7.11.2006, 0:20
Koristim isključivo Verbatim diskove deklarisane na 16x s tim što ih nikad ne režem na više od 6x, tako da verujem da bi sve bilo OK...
Mr. Garrison
7.11.2006, 0:38
rezao sam ja u Alcoholu 16x on the fly i sve se fino narezalo...naravno na Verbatim DVD mediju...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.