Magistar
1.10.2014, 12:57
Dakle,interesuju me iskustva ljudi koji imaju,koji su imali i koji su probali ovaj volan.Do pre nedelju dana sam imao MOMO koga sam koristio skoro 5 godina i koji me je perfektno sluzio,ali sam ga prodao i hocu da uzmem nesto ozbiljnije jer najvise sibam simulacije kao ETS,OMSI,Assetto Corsa,RBR itd.Prvo mi je pao na pamet Logitech Driving Force GT, i to sam mislio polovan da uzmem.Posle kad sam razmislio,on polovan kosta oko 100E,skupim jos malo i kupim G25,G27 koji su ipak neuporedivo bolji.Ali,problem je sto prvo toga nema na oglasima,a drugo,obicno to prodaju izdrndano,polu ispravno itd. a to ne bih uzeo dzabe.Bio sam u Gigatronu i gledao nov G27.Uzeo bih ga na 10 rata bez kamate sa 30% ucesca.G27 polovan koji je perfektan kosta 200-250E,dodam jos 10000-12000din i bar uzmem nov sa garancijom.Znam da su to velike pare za takvu da ne kazem igracku,ali ja sam ljubitelj simulacija voznje i dobro bi mi legao tako neki kvalitetniji volan.Sta mislite? Ja sam da kazem vec odlucio da ga uzmem ali cisto da cujem vase misljenje i iskustva sa ovim volanom.Gledao sam po internetu i raznim forumima i naravno svi imaju reci hvale.Kazu da je ipak unapredjen u odnosu na predhodnika G25.Takodje sam procitao da su ljudi cesto imali problema sa manuelnim menjacem.Svaki komentar je dobrodosao :)
Molio bih samo Admine da mi izbrisu istu ovu temu koju sam zapoceo u kategoriji ostale komponente umesto ovde.Hvala.
Molio bih samo Admine da mi izbrisu istu ovu temu koju sam zapoceo u kategoriji ostale komponente umesto ovde.Hvala.