Prikaži potpunu verziju : Laptop kao monitor za pc
Poz svima imam jedno pitanje
Pokvario mi se monitor star 8 godina i dok cekam da uzmem novi monitor setih se nesto
Da li mogu da laptop da iskoristim kao monitor za racunar ?
Gledao sam na yt ali tamo pokazuju kako da povezem laptop kao 2 monitor a meni treba kao glavni i da li je to moguce ? Hvala unapred :)
Možda ti je zgodnija varijanta da se povezuješ na desktop preko RDP ili VNC konekcije...
Poz svima imam jedno pitanje
Pokvario mi se monitor star 8 godina i dok cekam da uzmem novi monitor setih se nesto
Da li mogu da laptop da iskoristim kao monitor za racunar ?
Gledao sam na yt ali tamo pokazuju kako da povezem laptop kao 2 monitor a meni treba kao glavni i da li je to moguce ? Hvala unapred :)
Da bi iskoristio laptop kao monitor potrebno je da on poseduje "ulazni" signal, što je retkost. Obično HDMI/VGA služi da izbaci sliku sa laptop-a na dodatni monitor/tv.
Proveri koji vid konekcije podržava tvoj model, a ukoliko ne možeš tako, uradi kao što ti je Goran predložio.
Nazalost na laptopu imam samo za izbacivanje slike.
Imam samo pitanje kako da namestim remote desktop nikad nisam to probao i jel mora nesto i na racunaru da se namesta ?
RDP - Remote Desktop Connection treba da se aktivira na računaru na kojeg hoćeš da se "nakačiš", ako nemaš monitor skoro je nemoguće.
Instalacija je potrebna za VNC servere .. kao i za teamviewer.
Imam samo pitanje kako da namestim remote desktop nikad nisam to probao i jel mora nesto i na racunaru da se namesta ?
Da, morao bi od nekog da pozajmiš monitor kako bi namestio. Jeste cimanje, ali je kraće od čekanja novog monitora.
wolfmanport
22.9.2014, 11:52
Jedino da rasturiš laptop da bi namestio to što hoćeš.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.