PDA

Prikaži potpunu verziju : Driver najnoviji ne radi

knN991
14.9.2014, 20:01
Pozdrav

Graficka: AMD Radeon HD 7400m Serius

Kada instaliram najnoviji driver i sve komponente one restartujem laptop. I izbaci mi crni ekran i u uglu imam kao neku crticu koja titra i sve dok ne idem f8 last good configuration ne mogu uc na sistem od laptopa eh sad
Da li mi neko moze naci STARIJU verziju ove graficke tj bar 1 verziju stariju od najnovije ili neku drugu verziju da probam rekli su mi frendovi da to probam jer su valjda i oni imali taj problem eh sad ne mogu nci tu verzij uako ko zna bio bih mu zahvalan

Vlad Cepesh
15.9.2014, 9:54
Mozes prvo da objasnis koja je to verzija koju pokusavas da stavis i kako to radis. Postoji preporucena procedura za instaliranje drajvera za graficku...

knN991
15.9.2014, 14:20
Mozes prvo da objasnis koja je to verzija koju pokusavas da stavis i kako to radis. Postoji preporucena procedura za instaliranje drajvera za graficku...

Skinem preko AMDa program da vidi koja je graficka i da automacki je skine i on skine i poslije te instalacije to mi se desi .... a verzija ne znam tacno

Vlad Cepesh
16.9.2014, 0:07
Skini program GPU-z prvo, on ce tacno da ti kaze koji model graficke imas, pa da ti objasnimo proceduru instalacije drajvera za graficku. Odavde mozes da skines ovaj program http://www.techpowerup.com/gpuz/