zlatibor
3.9.2014, 20:10
Imam problem sa ne znam ni ja cim?Kupio sam na pijaci BEAR HDMI kabl 10m nov u pakovanju.
-Povezem IPTV Telekom sa LCD TV VOX 32800 slika je cista cista i cista ali ima prekid/sum na svake dve sekunde otprilike,prekid u vidu gubljenja i vracanja slike u delicu sekunde SNEG.
-Povezem telekomov HDMI kabl od 1 ili 1.5 m radi normalno
-Povezem sa racunarom TV radi normalno sa 10m HDMI kabla doduse nije bilo zvuka li to se verovatno podesava iz racunara,isao je zvuk preko zvucnika.
-Povezem drugi led tv Fox 32 inc takodje se javlja prekid/sum ali dosta redje nego kod predhodog tv-a.
-Povezem sa trecim vox-om malo novijim modelom od predhodna dva.
na njemu radi savrseno sa 10m HDMI kabla.
O cemu se ovde zapravo radi?
Za iptv sam ga kupio,samo za to cu ga i koristiti,ta duzina mora jer ide iz druge sobe...
I najveci problem sto mi prodavac nece zameniti kabl dok ga on sam ne proveri.
-Povezem IPTV Telekom sa LCD TV VOX 32800 slika je cista cista i cista ali ima prekid/sum na svake dve sekunde otprilike,prekid u vidu gubljenja i vracanja slike u delicu sekunde SNEG.
-Povezem telekomov HDMI kabl od 1 ili 1.5 m radi normalno
-Povezem sa racunarom TV radi normalno sa 10m HDMI kabla doduse nije bilo zvuka li to se verovatno podesava iz racunara,isao je zvuk preko zvucnika.
-Povezem drugi led tv Fox 32 inc takodje se javlja prekid/sum ali dosta redje nego kod predhodog tv-a.
-Povezem sa trecim vox-om malo novijim modelom od predhodna dva.
na njemu radi savrseno sa 10m HDMI kabla.
O cemu se ovde zapravo radi?
Za iptv sam ga kupio,samo za to cu ga i koristiti,ta duzina mora jer ide iz druge sobe...
I najveci problem sto mi prodavac nece zameniti kabl dok ga on sam ne proveri.