Prikaži potpunu verziju : Potrebna pomoc
Pozdrav, kupio sam novu graficku pre par dana i pocelo je da mi se desava da nakon nekog vremena mi ekran postane crn, a komp ostaje ukljucen, ali nece da reaguje uopste. Desilo mi se 2 dana zaredom, onda par dana ne uopste i evo danas opet 2 puta do sad.. Jel ima neko neki savet sta da radim? Sa cim moze to da ima veze? Hvala unapred, nadam se brzim odgovorima.
Koja je graficka? Koju si zamenio? Konfiguracija? Da li se to desavalo ranije? Moras malo vise inforamcija da ispunis da bi stekli celu sliku
Nije nikada pre, nego od kad sam uzeo graficku...
Maticna je H55, intel i3 540 4.07 ghz, 6gb rama i graficka amd radeon r7 260x?
Ne znam sta bi moglo da bude, baas mi je krivo :/
Evo sad vec 2 sata radi bez problema, ali plasim se da se ne ponovi :S
Vlad Cepesh
4.8.2014, 21:31
Koje napajanje bi bese imas tu? Mozda je graficka nispravna, lose instalirani drajveri, slabo napajanje za tu graficku....
Za pocetak, idi u Control Panel > Power Options. Pa kod trenutno aktivnog plana idi na "Change plan settings" sa desne strane, i opciju "Turn off the display" stavi na Never, takodje Sleep stavi na Never.
Zatim ponovo prati stanje dal ce nesto slicno da se desi.. Jer ovako smo otklonili zabagovano gasenje displaya kao mogucnost kvara.. Mozda graficka ugasi display, a iz nekog razloga kasnije ne moze da ga upali..
Stavio sam te opcije na never, sad cu da probam da instaliram drajvere za graficku najnovije, beta verzija, pa cu da ispravim sta se dogadja. Pozdrav i hvala puno na savetima.
water wizard
5.8.2014, 0:36
instaliraj WHQL drajvere nemoj te beta, a ne reče koje napajanje
lol za tu grafiku mu je totalno nebitno napajanje to troshi 115w u loadu,samo naravno da je ispravno ^^
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.