marko-marko
27.7.2014, 20:28
Pozdrav svima!
Sinoch u gradu bila oluja, munje i gromovi tri sata pravili rssum. Posledica svega toga jeste da su mi crkli monitor i napajanje. Nadam se samo to, possto bez napajanja ne mogu da proverm ssta je sa ploccom, graficckom, hdd-om...
Dakle, treba mi savet koje napajanje i monitor da kupim (znam da nije ovo rubrika za monitor, vech samo za napajanje, ali da ne bih pisao dva posta ubacio sam oba pitanja ovde).
Sada sam imao napajanje Corsair HX650W i monitor Viewsonic VX2433wm.
Koliko sam ccitao moje napajanje je valjda bilo napravljeno da regulisse variranje napona, pa ccak i strujni udar, zbog ccega se nadam da je samo ono crklo, a ne i ostatak komponenti.
Possto smatram da je napajanje mozzda i najvazznija komponenta u zemlji gde dunsteri postavljaju elektroinstalacije, preporuccite mi neko sliccnih performansi kao ovo moje staro, possto vidim da na itsvet-u da ga nema u prodaji.
Takodje, koji je monitor dobar od 24 incca, za potrebe igranja video-igara.
Ako vam je potrebna informacija, imam:
procesor AMD Phenom II X4 965 C3
plocha M4A89GTD PRO/USB3
kuccishte Thermaltake VJ2000BNS
hladnjak za procesor OCZ Vendetta 2
harddisk Samsung Spinpoint F3 1TB
optika DVD-RW Samsung SH-S223
memorija Patriot 2x2GB DDR3 PGV34G1600ELK
memorija Patriot 1x4GB DDR3...
grafichka Gigabyte AMD Radeon HD 6850
i sada vech pokojno napajanje Corsair HX650W i monitor Viewsonic VX2433wm
Takodje, interesuje me da li ima vajde nositi monitor u servis? Laik sam, pa kvar mogu samo da opissem kao - pokussavam da ga ukljkuccim, ali kao da nije prikljuccen u struju.
Hvala vam svima unapred.
Pozdrav!
Sinoch u gradu bila oluja, munje i gromovi tri sata pravili rssum. Posledica svega toga jeste da su mi crkli monitor i napajanje. Nadam se samo to, possto bez napajanja ne mogu da proverm ssta je sa ploccom, graficckom, hdd-om...
Dakle, treba mi savet koje napajanje i monitor da kupim (znam da nije ovo rubrika za monitor, vech samo za napajanje, ali da ne bih pisao dva posta ubacio sam oba pitanja ovde).
Sada sam imao napajanje Corsair HX650W i monitor Viewsonic VX2433wm.
Koliko sam ccitao moje napajanje je valjda bilo napravljeno da regulisse variranje napona, pa ccak i strujni udar, zbog ccega se nadam da je samo ono crklo, a ne i ostatak komponenti.
Possto smatram da je napajanje mozzda i najvazznija komponenta u zemlji gde dunsteri postavljaju elektroinstalacije, preporuccite mi neko sliccnih performansi kao ovo moje staro, possto vidim da na itsvet-u da ga nema u prodaji.
Takodje, koji je monitor dobar od 24 incca, za potrebe igranja video-igara.
Ako vam je potrebna informacija, imam:
procesor AMD Phenom II X4 965 C3
plocha M4A89GTD PRO/USB3
kuccishte Thermaltake VJ2000BNS
hladnjak za procesor OCZ Vendetta 2
harddisk Samsung Spinpoint F3 1TB
optika DVD-RW Samsung SH-S223
memorija Patriot 2x2GB DDR3 PGV34G1600ELK
memorija Patriot 1x4GB DDR3...
grafichka Gigabyte AMD Radeon HD 6850
i sada vech pokojno napajanje Corsair HX650W i monitor Viewsonic VX2433wm
Takodje, interesuje me da li ima vajde nositi monitor u servis? Laik sam, pa kvar mogu samo da opissem kao - pokussavam da ga ukljkuccim, ali kao da nije prikljuccen u struju.
Hvala vam svima unapred.
Pozdrav!