PDA

Prikaži potpunu verziju : Prestigio 3870C Duo

Vozovodja
8.7.2014, 12:07
Imam dobru ponudu za ovaj tablet pa mi treba misljenje za ovaj tablet/Hvala unapred.

madscientist
8.7.2014, 12:25
Imam tablet skoro iste specifikacije NEXT7D12F i dobar je za gaming (radice vecina igara sa google playa), surf... ali sa Prestigio tabletima (ne ovim modelom) sam imao dosta problema i vec dve reklamacije pa nemam nesto poverenja u njih :)

Laskaris
8.7.2014, 12:52
Prestigio tableti imaju super kuciste (metalno), sasvim dobar hardver i ekran za novac koji kostaju ali..desava mi se ponekad da nece da se ukljuci po pola sata , iz meni nepoznatih razloga i to bas kad mi treba (moj je multipad duo 2, slican ovome samo veca rezolucija ekrana). Baterija tako tako..ako mozes da ga izbegnes, ucini to. Ovo sto sam opisao nema sanse da reklamiram jer uredjaj zapravo radi i to odlicno ali kad sidje sa punjaca ponekad nece da se ukljuci (ako je pre toga bila sasvim prazna baterija). To je generalno neki bag Androida a ne neispravnost tableta ali na ASUS Memopad HD7 npr, taj problem je mnogo manje izrazen (ima doduse i nesto noviji Android 4.2). E sad, moze se rutovati i tvikovati do besvesti ili moze da se stavi neki modovani operativni sistem, pa ako je bas bas povoljna cena - pazari.

salamander
10.8.2014, 23:33
Sve je to lepo kod Prestigio-a, ali samo "na papiru". Ja imam 5080b, stariji model naravno, ali ni u svoje vreme, to "nije bilo to". Dok sam ga koristio na Androidu 2.3(fabricki) jos i nekako, ali posle prelaska na Android 4.0.(zvanicna verzija proizvodjaca), stvari su bivale sve gore i gore:uredjaj je poceo dosta sporije da radi, odziv ekrana i pre toga nije bio narocito dobar, ali posle upgrade-a jos gori; baterija je pocela da pokazuje znake slabosti posle godinu dana upotrebe, da bi danas posle 2 godine sve redjeg koriscenja uredjaja, postala totalno neupotrebljiva; deklarisanih 512mb RAM-a, nikada nisam video u "podesavanjima" i "aplikacijama", vec svega 256; zvucnici jako slabi i nekvalitetni. Jedine dobre stvari su kvalitetna izrada kucista, stakleni display i elegantna futrola, ali je sve to manje bitno. Danas bih kupovao uredjaj iskljucivo renomiranijih proizvodjaca...toliko od mene.

Laskaris
12.8.2014, 16:49
Prestigio tableti imaju super kuciste (metalno), sasvim dobar hardver i ekran za novac koji kostaju ali..desava mi se ponekad da nece da se ukljuci po pola sata , iz meni nepoznatih razloga i to bas kad mi treba (moj je multipad duo 2, slican ovome samo veca rezolucija ekrana). Baterija tako tako..ako mozes da ga izbegnes, ucini to. Ovo sto sam opisao nema sanse da reklamiram jer uredjaj zapravo radi i to odlicno ali kad sidje sa punjaca ponekad nece da se ukljuci (ako je pre toga bila sasvim prazna baterija). To je generalno neki bag Androida a ne neispravnost tableta ali na ASUS Memopad HD7 npr, taj problem je mnogo manje izrazen (ima doduse i nesto noviji Android 4.2). E sad, moze se rutovati i tvikovati do besvesti ili moze da se stavi neki modovani operativni sistem, pa ako je bas bas povoljna cena - pazari.
Hajde da citiram sebe i napisem nesto novo o Prestigio Multipad 2 Pro Duo (PMP5870). Zaista je sa stok firmware-om 1.005 postojao bag sa praznjenjem baterije posle 24 sata u stand by i gasenjem uredjaja ali je on resen. Najnoviji firmware 1.008 radi kao satic. Tablet stabilan, baterija drzi danima na stand by i ne iskljucuje se kada baterija padne ispod 30-40 posto. Sto se mene tice ovaj tabletic je (konacno) sasvim dobra kupovina.
@Salamander: Prestigio tableti su vremenom postali bolji, nikako gori.

salamander
15.8.2014, 23:31
@Salamander: Prestigio tableti su vremenom postali bolji, nikako gori.
Nadam se, da je tako.