PDA

Prikaži potpunu verziju : Windows Xp graficka nece da se instalira

mancdushan
27.6.2014, 16:41
Pozdrav,
imam Geforce GT 630m graficku, skinuo sam najnoviji drajver sa njihovog sajta, instalirao graficku i sve je super teklo, instalacija se zavrsila, i restartovao program medjutim graficka kao da nije prihvacena...uso sam u device menadzer i ima kao uzvicnik pored gravicke...a skinuo sam drajver bas za XP, pomoc?:confused:

water wizard
27.6.2014, 17:37
imaš posebno za laptop i za kompjutere obrati pažnju na to m

mancdushan
27.6.2014, 18:06
imaš posebno za laptop i za kompjutere obrati pažnju na to m

za lap top, provereno ;)

darko31
28.6.2014, 1:13
Skini sa sajta proizvođača laptopa drajver. Ili probaj naći neku stariju verziju.

Ali da, besmisleno je instalirati XP na novije mašine i laptopove. Ako baš imaš neki softver koji je XP only, uvek možeš preko virtuelne mašine da ga pokreneš.

Vlad Cepesh
28.6.2014, 8:03
Probaj sledece. Deinstaliraj te drajvere sto si stavio skroz prvo. Posle restarta, pokusaj rucnu instalaciju drajvera. Nemoj da forsiras Windows da prihvati drajver ako prepozna da nije kompatibilan sa time sto si skinuo. Samo mu navedi mesto na HDD-u gde si ekstraktovao drajver. To je meni uspevalo na nekim starijim laptopovima koji su sa 1 ili 2GB rama i WinXP SP3.

DeCoy
28.6.2014, 13:55
Upravo tako, probaj desni klik na žuti uzvičnik u device manageru i odaberi opciju update driver nakon čega ćeš Windowsu ručno da navedeš tačnu lokaciji gde se nalazi drajver koji si skinuo. Na mom laptopu to je jedini način da pravilno instalira neke drajvere za XP.

Markonije
28.6.2014, 16:30
Isto probaj starije verzije drajvera,googlaj 'nvidia older driver list'

Pa kreni od nanovijeg na nize,meni je to upalilo na par neposlusnih grafickih

mancdushan
28.6.2014, 19:13
Isto probaj starije verzije drajvera,googlaj 'nvidia older driver list'

Pa kreni od nanovijeg na nize,meni je to upalilo na par neposlusnih grafickih

probao sam sve sto ste napisali i dalje ima uzvicnik evo slike sta mi izbacuje u toku instalacije...

Svetislav
28.6.2014, 19:46
Samo klikni na continue!!!

mancdushan
29.6.2014, 14:43
Samo klikni na continue!!!

ma iso sam i ishod je uzvicnik!!

water wizard
29.6.2014, 19:29
instaliraj sa cd što si dobio sa grafičkom ako ti nisu nešto bitne igre... mada koliko uzvičnika ima setim se zašto sam namrzo instalicju windowsa XP koja traje ceo dan samo drajvere da instaliraš..

PowerPC
29.6.2014, 19:53
Kao što su gore rekli, moraš da pokušaš da taj drajver instaliraš ručno, jedino ti to ostaje ako ne može automatski. Evo ovde ti je detaljno objašnjeno šta treba da radiš, idi polako korak po korak nemoj da žuriš :) http://www.intel.com/support/graphics/sb/CS-030331.htm