PDA

Prikaži potpunu verziju : NJOY napajanje 500W

sidewinder989
6.6.2014, 5:37
Da li neko moze da mi kaze kakvo je ovo napajanje? imam Njoy Tablet :D ali nisam imao pojma da prave i napajanja

http://www.njoy.ro/PSU/500wgx#overview

Moj chiftek se cuje kao traktor kad palim komp, probao sam da mazem tovatnom mascu, ali kad sam skinuo "poklopac" sa gornje strane nigde ne vidim nalepnicu na ventilatoru tako da nista nisam hteo da diram dalje :( ako mi je komp ugasen par sati moram da skidam napajanje pa fenom da ga "ugrejem" jedno 10ak sekundi, pa ce tek onda da radi normalno, a i staro je 3 godine pa mislim da uzmem novo svejedno...
a smorio sam se kad sam otisao kod caleta kuci kome se MS industrial djubre staro 5-6 godina normalno cuje kao da je juce kupljeno -.-

sasa022
6.6.2014, 6:16
Ako su naponi stabilni i ventilator je jedini problem jeftinija solucija je njegova zamena.

Koji model napajanja imas , koliki je ventilator ???

sidewinder989
6.6.2014, 6:22
ma naponi su uvek stabilni nikakve probleme u radu nisam imao ikada.. samo ventilator.. ovo je model, kontam da je ovo 12ica ventilator

http://www.itsvet.com/proizvod/chieftec-iarena-gpa-500s8-500w/comp_comp_powersupply/48/680

mislis da mogu sam da zamenim vent ili da ga nosim negde? nisam uspeo da vidim da li je zalemljen prikljucak za vent ili moze da se skida

bacacar
6.6.2014, 9:57
^
Ovo ti je otprilike ceo proces zamene. :)

mfcjSDgE3V0

sidewinder989
6.6.2014, 21:57
Bio sam na korak da se bacim na posao, al onda je dosao u klipu deo sa secenjem zica i prespajanjem i tu sam se izgubio..a i bio sam pri nekim parama tako da sam otisao i kupio ovo napajanje koje sam i mislio Njoy RGE-500 i razlika u zvuku je neverovatna, ispada da je jedino sto mi se culo u kompu bilo napajanje, a sad se jedino cuju hard diskovi :alealeee: nadam se da ce i u zahtevnim radnjama da bude tiho, ma i nek se cuje samo ne kao prosli ciftek traktor.. preko cega je najbolje da pratim voltaze i kolika su normalna odstupanja na v12 ? trenutno ide od 12.3 do 12.1

pmale
3.8.2014, 22:20
Bio sam na korak da se bacim na posao, al onda je dosao u klipu deo sa secenjem zica i prespajanjem i tu sam se izgubio..a i bio sam pri nekim parama tako da sam otisao i kupio ovo napajanje koje sam i mislio Njoy RGE-500 i razlika u zvuku je neverovatna, ispada da je jedino sto mi se culo u kompu bilo napajanje, a sad se jedino cuju hard diskovi :alealeee: nadam se da ce i u zahtevnim radnjama da bude tiho, ma i nek se cuje samo ne kao prosli ciftek traktor.. preko cega je najbolje da pratim voltaze i kolika su normalna odstupanja na v12 ? trenutno ide od 12.3 do 12.1

Mozes reci malo vise utisaka o ovom napajanju, kako te je do sada sluzilo ?

sidewinder989
8.8.2014, 13:51
Mozes reci malo vise utisaka o ovom napajanju, kako te je do sada sluzilo ?

kao sto i napisah u drugoj temi, prezivelo je sve i svasta i sami znate kakvo je vreme bilo po beogradu ovih nedelja, nestajala mi struja na kratko vise puta, i sve normalno radi, tiho je necujno nikakvih problema u radu prezadovoljan sam.

lord_of_the_bags
1.10.2014, 17:24
Isto se razmišljam oko njega jer planiram promenu grafike. Video sam da su jeftina, oko 2500 kinte ali koliko je istina ta voltaža, ne znam...