Prikaži potpunu verziju : Crossfire?
Imam maticnu plocu asus v gene i graficku
Sapphire r280x toxic tri-x
Razmisljam da kupim jos jednu da in stavim u crossfire-u. Sada mi je problem i nemam predstavu dalí moze jos jedna da stane . Posto gledam ovu koju imam bas je masivna karta izgleda mi kad bih ubacio jos jednu da bi bilo bas tesno,da bi dohvacale jednu drugu tako mi nekako izgleda ,u stvari nemam pojma Ibas ovi slotovi za kartu sto su na ploci zal graficku nekako mnogo blizu
Dalí ima neko iskustva sa ovom plocom u crossfire/u i
Neki poseban razlog za CF?
Ako ti je potrebna veća snaga, ja bih se pre odlučio za jednu R9 290x kartu umesto 2x280x. Jeste da su te dve jače od ove jedne, ali opet, dosta veća potrošnja i mogućnost problema u naslovima pri CF režimu.
Ево (http://i1.ytimg.com/vi/FWcuJpyp7Hw/maxresdefault.jpg) како би то изгледало. Ако је још увек буни - то тако и треба :)
Uuh, koja gužva na ploči :boodala: + treba i direktna veza sa HE Đerdap :D
Star trek
27.5.2014, 11:00
A tek kolike su temperature kad se tako spoje :a_whistli
Prava sauna !
Da shibnem jedan vent pravo u njih da ih hladi
Nisam se jos odlucio sta da radim Processor je 2500k Samo me brine procesor i temperature Procesor nije usko grlo ??napajanje imam corssair 850
Moraćeš dobro da rashladiš. Koji model kućišta imaš?
Moraćeš dobro da rashladiš. Koji model kućišta imaš?
Cm trooper
water wizard
27.5.2014, 13:11
biće i bučno :kreza:
U tom slučaju gledaj da dodaš kuler gde god je moguće jer bi karte baš bile zbijene jedna uz drugu. Mada opet, mislim da je bolje da prodaš tu 280x i dodaš za jaču kartu.
biće i bučno :kreza:
Neće ako se stavi neka Noctua koja je dovoljno tiha. :)
water wizard
27.5.2014, 13:18
i ova gornja grafička ima da zuji ko blesava čuje se buka kad vazduh ima prepreke
Da, biće skučeno za dve karte na microATX ploči.
A sto je najgore sada sam gledao Morao bih komp da palim na maticnoj ,skidanje stranice svaki put Druga graficka bi prekrila one pinove power,hdd i ostalo ne znam kako se zove Ne bih mogao normalno da palim komp na power dugme:eek:
water wizard
27.5.2014, 13:33
ma teraju tu još nekoliko godina pa kupi neku bolju grafičku kad bude bilo potrebe
Temperature bi bile samo malo vece. Kuleri na grafickoj guraju vazduh ka nazad, ne bi bilo tu tih problema.
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.