Prikaži potpunu verziju : Zabada grafika
Poz svima, tek sam registrovan, pa se izvinjavam unapred ako sam prekrsio nesto :ciao:
Nego ovako, imam problem sa grafickom, sve je normalno, dok ne pocnem da igram neku igricu. Nekad se desi da igram pola sata, nekad 5 minuta, ali ona zabode, znaci ukoci se slika i ponavlja jedan isti zvuk dok ne restartujem komp.
Nije problem do kompa, isprobao sam je i u drugom kompu, ista stvar, probao sam vise drajvera, bila je i na Win7 i na XP. Inace radi se o Nvidia GeForce gt 220
Igre koje pokusavam da igram su Dota 2, Counter Strike Global Offensive, Nfs Most wanted.
Nadam se da je neko imao iskustva sa ovakvim stvarima :paranoia:
Vlad Cepesh
21.5.2014, 8:01
90% sam siguran da ti je problem sa prevelikim zagrevanjem. Verovatno je neki od hladnjaka otisao u masini. Kuler ne procesoru, mozda na napajanju. Tesko je reci iz daljine. Moze da bude svasta. I kakav zvuk se cuje, otprilike? Kao kliktanje neko, izprekidano zujenje, ili kako vec? Pretpostavimo da je graficka ispravna, posto kazes da si je probao kod druga, onda kontam da je do kulera ili mozda do HDD-a.
Skini hw monitor, il vec nesto drugo za prikaz temperature i pogledaj kolko se greje u igrama.
Mozda je zapusen hladnjak ili zezaju drajveri.
Влад, још ти се спава, каже да је комп исправан а да графика прави проблеме и на другом компу :) Друже, сасвим је могуће да је цркла. Пробај да очистиш њен хладњак, продуваш мало па шта буде, али ако прави исте проблеме на различитим машинама, нема ту шта..
Hw monitor kaze da je 74 C temperatura grafike, bez igrice, samo desktop
Ocistio sam je i sve
Kad zabode ponavlja se jedan isti zvuk mnogo puta, dok ne iskljucim komp.
u CS:GO ide do 105 C. Bar tako pise.:n-cc2::n-cc2::n-cc2:
Na tvojoj karti 75c bi trebalo da bude pri najvećem opterećenju.
Jesi li proverio u kakvom je stanju ventilator na njoj? Čime si čistio?
Vlad Cepesh
21.5.2014, 12:41
@Rockstar
Sta ces, manjak kofeina u krvi uzrokuje svoje :D
Elem, nisam bio daleko od pregrevanja.
Jap, previše. Čisti to pod hitno i nećeš imati problema. Nemoj da čekaš, pokvariće se načisto.
Meni se to desavalo u disciples 3 i Aion,problem su bili drajveri
meni se to desavalo u disciples 3 i aion,problem su bili drajveri
Шта, температуре од 105 степени на убогом gt220? Тешко. Вероватно је и више, 105 је софтверска граница мислим :)
Шта, температуре од 105 степени на убогом gt220? Тешко. Вероватно је и више, 105 је софтверска граница мислим :)
Ne nego da mi zabode slika i zvuk pocne da se ponavlja ,nisu bile temperature vec tadashnji kaljavi drajver grafika beshe 4670 ako se dobro secam :)
Probao sam vise drajvera, ocistio sam sve, nema sta nisam uradio, ona se i dalje zagreva, ne znam sta cu, idem da se :n-hang:
A koji je tačno model te grafičke karte?
Izvini, mislio sam proizvođač?
Pojma nemam, nigde ne pise, a promenio sam pastu, sad je ok, hvala svima inace :D:D:ciao::ciao:
Zato sam i pitao koji je model, da promeniš pastu ukoliko ide na njoj. :)
U svakom slučaju, bitno da si sredio problem.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.