Prikaži potpunu verziju : Umrezavanje dva kompa ???
GameFREAK
10.12.2005, 20:20
Ja i jedan moj drugar zelimo da se umrezimo zbog zajednickog igranja igrica. Udaljeni smo 1 km jedan od drugoga tako da kabal ne dolazi u obzir, a bezicno je preskupo. Negde na netu sam naso mogucnost povezivanja direktno modema na modem preko tel. linije. To nam je uspelo, on se poveze kod mene ali je nigde ne mogu da ga nadjem ni u Windowsu a i kad pokrenemo igricu ja napravim server ali me on nigde ne pronalazi, ili obrnuto!?
zleetherius
10.12.2005, 20:23
postoji program Hamachi (opisan je u jedno od sk) koji simulira LAN preko interneta. ti i on ga instalirate, jedan od vas napravi mrezu, dok se ovaj drugi konektuje na istu. zatim udjes u igru i kreiras kao i u igraonici!
Modemska veza je malo "neprakticna" za igranje igara...
Pogledaj ovde:
Rb. 2 i 4
http://infinite.on.neobee.net/tipstricks/od1do20.htm#2.
Ja i jedan moj drugar zelimo da se umrezimo zbog zajednickog igranja igrica. Udaljeni smo 1 km jedan od drugoga tako da kabal ne dolazi u obzir, a bezicno je preskupo. Negde na netu sam naso mogucnost povezivanja direktno modema na modem preko tel. linije. To nam je uspelo, on se poveze kod mene ali je nigde ne mogu da ga nadjem ni u Windowsu a i kad pokrenemo igricu ja napravim server ali me on nigde ne pronalazi, ili obrnuto!?
Pogledaj prosle brojeve SK-a. Imas detaljno objasnjeno u rubrici "Servis".
GameFREAK
11.12.2005, 21:23
Probali smo Hamachi ali nismo uspeli ni sa jednom igricom. Da li si ti probao, i ako jesi sa kojom igrom?
millancche
16.12.2005, 0:11
Neke starije igre podrzavaju igranje preko modema (znam za Starcraft, cini mi se Age of Empires 2...)- ima opcija u samoj igri, jedan kreira, a drugi kuca broj telefona ovog drugog i zove- igrao sam Starcraft ovako par puta protiv ortaka udaljenog nekih 8 km :-)
Mada ovo ti je verovatno poznato i ne znaci ti mnogo, cisto da znas da smo i sa ovim imali muke dok nije proradilo... Hocu da kazem da ce te sigurno za*****ati, i da nece hteti da radi, samo zato da bi te nerviralo (marfi?), pa moras biti uporan :-)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.