PDA

Prikaži potpunu verziju : Pomozite nemam zvuka

alcazar
27.10.2006, 23:34
ljudi pomazite kada ocu da gledam film (DVD) preko WMPlayera vidim film ali nema zvuka zasto | ali kada gledam Divix film cuje se sve jasno i glasno
:icon_scra :confused:

deksi10
27.10.2006, 23:49
Pa moze da bude nesto sasvim banalno, tipa da ti je volume na tom WMPlayeru smanjeno na minimum. Lepo probaj da sa nekim drugim pleyerom pustis film, npr PowerDVD.

Konan
28.10.2006, 12:58
Ili si stisnuo Mute:) ! Već si dobio dobar odgovor: Power DVD radi uvek:alealeee: !
AC3 filter si već instalisao zbog zvuka DVDa?

JovanK
28.10.2006, 18:43
ljudi pomazite kada ocu da gledam film (DVD) preko WMPlayera vidim film ali nema zvuka zasto | ali kada gledam Divix film cuje se sve jasno i glasno
:icon_scra :confused:

Možda nemaš odgovarajuće (čitaj najnovije) kodex-e.

alcazar
29.10.2006, 11:50
:tapsh: svaka cast hvala vam
imam jos jedno pitanje sta su kodeci i gdje se mogu skinuti ???

AstraLogos
31.10.2006, 9:54
:tapsh: svaka cast hvala vam
imam jos jedno pitanje sta su kodeci i gdje se mogu skinuti ???
Skini K-lite codec pack i tu imas sve sto ti treba zajedno sa BS playerom.
Sta su codeci? Pa to je jako siroka tema da bi stala u par recenica. Njednostavnije receno to su razliciti tipovi kompresije kako zvuka tako i slike. To sto se tebi desilo ocigledno je doslo do pucanja kodeca i "moras" imati negde na CD/DVD mediju rezervu za reinstalisanje kako u buduce ne bi imao ovakvih problema.
Evo i linka koji je posvecen uglavnom codecima i ovaj spomenuti pa vidi koliko ima u sebi tipova kompresije. Ja ga koristim vec par godina i nemam problema sa njima. :)
Link:
www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm (http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm)