Prikaži potpunu verziju : UPS hitno
Ovako racunar mi se restartuje kada se menja tarifa, imam konfiguraciju iz profila pa me interesuje koliko jak UPS treba da
bude da izdrzi ovo ili je mozda pametnije da uzmem nesto ovako (http://www.emmi.rs/ups-evi-apc-regulator-napona-le1200i.11.html?productId=11895)
Ovo ti je prejako u svakom slucaju kvalitetno sa relativno niskom cenom. Dovoljan ti je i od 1000VA ili u prevodu oko 550W.
Ovo ti je prejako u svakom slucaju kvalitetno sa relativno niskom cenom. Dovoljan ti je i od 1000VA ili u prevodu oko 550W.
Aha znaci resice mi problem ako uzmem ovaj regulator napona ?
Ali ipak mora i elektricar da umesa prste oko sredjivanje kucne instalacije. Ne mogu da tvrdim da ce taj APC sve to preziveti.
Očigledno nešto nije u redu sa strujomerom, to mora da se reši.
Mora da se sredi ovo mi samo treba privremeno 3-4 meseca pa sad gledam sta moze da radi pretpostavio sam da mi treba UPS od bar 1000VA ali oni nisu bas ni jeftini mislim ako mora nemam alternativu onda. Zato pitam za ovaj APC regulator
jer on je vec koliko toliko jeftiniji a i ne treba mi baterija jer me ne interesuje da radi kad nestane struja.
I kad budes sredio instalaciju tj. strujomer za UPS nikad nisi bacio pare. Vidi taj APC potrazi recenzije za njega ili slicnog proizvoda pa vidi koji ti odgovara.
LE1200I je samo regulator napona.
Polovan ispravan profi APC Smart UPS 1000 sa novim baterijama moze da se uzme za 90-100€
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.