Prikaži potpunu verziju : Pomoć - da li može?
Imam komp
procesor AMD Athlon 64 LE - 1600
Socket AM2 3200MHZ
ploča Gigabyte MS2L-S3
video kartaATI Radeon HD 2400 PRO
4 g ram memorije
Pitanje
Koju grafičku kartu kupiti do 50-60 evra i dali će ta nova grafika bitno ubrzati igrice makar u slabijem modu.
hvala
water wizard
9.3.2014, 16:14
tu ti je samo memorija dovoljna za igre.. ostalo bi sve trebalo da se menja uglavnom, treba bar neki dual core procesor kao neki minimum... ali zavisi i od igrice do igrice koje hoćeš da igraš..
Bolje mu odmah kaži da se ne isplati investirati u takav kompjuter.
U planu je kupovina novog kompa verovatno AMD Gekon (tolki je budžet)
a za ovaj stariji ipak mi mi dobro došao odgovor na moje konkretno pitanje
a evo ako je nužno i da sve obrazložim
prvo stariji komp ne bih da bacam
drugo taj komp bi koristio mlađi sin
treće igrice su uglavnom preko interneta WOT,LEGEND i td
trenuti FPS je od 12 do 30 i to nekako klizi
dakle da ponovim pitanje
koju karticu do 50-60 evra mogu da kupim za ovu postojeću staru konfiguraciju a da se vidi poboljšanje i dali to uopšte može da se postigne samo sa karticom.
hvala
Tu i tamo, dobio bi nesto, ali ne puno, moze se dodati dobar dual core na tu plocu + neka solidna graficka i trebalo bi da radi to za sta je vama potrebno.
Vlad Cepesh
10.3.2014, 0:10
Mozda bi moglo i od ove masine da se napravi nesto sasvim dobro. Ploca podrzava Athlon II i Phenom II procesore, tj verzija rev. 2.0. Uz neki takav procesor i graficku tipa Radeon 6670 ili slicne snage bi mogla da se dobije sasvim dobra masina za igranje navedenih igara. Uzimati samo graficku, ne bi donelo nikakva posebna ubrzanja. Jednojezgarni procesori su u dobroj meri prevazidjeni za novije igre.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.