Prikaži potpunu verziju : Shtampac all in one?
ivga1122
25.10.2006, 11:25
Pozdrav. Planiram u roku od par dana da uzmem shtampac, najverovatnije all in one. e sad zanima me neko ima li takav i jel zadovoljan, i naravno koji je i koja mu je cena? Spremio sam oko 100 eura manje vishe i malo sam se raspitivao i nabasao na Canon mp150 i HP 1510. sad shta mislite koji je bolji od ova dva? ili ako imate neki predlog da je bolji od njih u ovom cenovnom rangu slobodno me posavetujte. Hvala
Hard2geT
26.10.2006, 17:21
Sve zavisi za sta ti treba. Ako planiraš neku iole ozbiljniju upotrebu istih (veliki broj crno-belih kopija) obavezno uzmi neki sa laserskim štampanjem. Pošto su dva uređaja koja si naveo za štampanje u boji, ja bi se lično odlučio za odvojene varijante. Možda nije konforno kao "all-in-one" ali imaš veći izboru u odabiru skener-štampač.
Imam HP 1315 i on je dosta dobar. Solidno brzo štampa a skener je odličan, ne znam koje je tačno rezolucije, ali je dobar. E sad ovaj 1510 ima još napredniju tehniku štampe i malo bolji skener, mislim malo više rezolucije.
S obzirom da mu je cijena nekih 150KM t.j. 75 eura, isplati se ako ne misliš da na njemu štampaš mnogo stranica, jer se za to uzimaju laserski koji su izdržljiviji. Jedino što sada svi dopunjavaju ketridze, pa se kod HP-a javlja problem jer se kontankti na ketridzima lako oštete, zato ih treba pažljivo skidati. Sve u svemu razmisli, dal ingdzet ili laserski.:dedica:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.