PDA

Prikaži potpunu verziju : Kupovina graficke 8970?

Howard1
19.2.2014, 14:53
Nudi mi neki lik iz Sidneja (posto tamo imam tetku a u komsiluku su sve Srbi) polovnu graficku karticu AMD Radeon 8970. Koliko ona realno vredi posto je kod nas nema jer smo zastareli i zaostali po pitanju tehnike?

Rockstar
19.2.2014, 15:02
Nudi mi neki lik iz Sidneja (posto tamo imam tetku a u komsiluku su sve Srbi) polovnu graficku karticu AMD Radeon 8970. Koliko ona realno vredi posto je kod nas nema jer smo zastareli i zaostali po pitanju tehnike?

o.O ?? Немамо егзотике, али у нашим продавницама имаш у суштини најновију робу. Овај Радеон је исто што и 7970 Ghz Edition, АМД га нуди само као OEM...

Howard1
19.2.2014, 15:25
Hoces da kazes da nismo uopste zaostali za svetom po pitanju nove tehnologije ???? Koliko ja znam kod njih je standard ono sto je kod nas Waaaaooo ili gresim ? Koliko vredi onda ta polovna 8970?

Rockstar
19.2.2014, 15:32
Hoces da kazes da nismo uopste zaostali za svetom po pitanju nove tehnologije ???? Koliko ja znam kod njih je standard ono sto je kod nas Waaaaooo ili gresim ?

Наша економска моћ је мања, али у продавницама ћеш пронаћи веома актуелну понуду хардвера. По којим ценама је друга прича, али ако имаш пара - може и последњи i7 и 780 Ti... На то сам ја мислио :)

water wizard
19.2.2014, 18:46
prodaje se ono što se traži, ako hoćeš uvek mogu da naruče i egzotiku, ali nisu prodavci krivi što se ne prodaje, rado bih pričao o politici ali ovo nije mesto za to...:cool: