Prikaži potpunu verziju : Kupovina graficke 8970?
Nudi mi neki lik iz Sidneja (posto tamo imam tetku a u komsiluku su sve Srbi) polovnu graficku karticu AMD Radeon 8970. Koliko ona realno vredi posto je kod nas nema jer smo zastareli i zaostali po pitanju tehnike?
Nudi mi neki lik iz Sidneja (posto tamo imam tetku a u komsiluku su sve Srbi) polovnu graficku karticu AMD Radeon 8970. Koliko ona realno vredi posto je kod nas nema jer smo zastareli i zaostali po pitanju tehnike?
o.O ?? Немамо егзотике, али у нашим продавницама имаш у суштини најновију робу. Овај Радеон је исто што и 7970 Ghz Edition, АМД га нуди само као OEM...
Hoces da kazes da nismo uopste zaostali za svetom po pitanju nove tehnologije ???? Koliko ja znam kod njih je standard ono sto je kod nas Waaaaooo ili gresim ? Koliko vredi onda ta polovna 8970?
Hoces da kazes da nismo uopste zaostali za svetom po pitanju nove tehnologije ???? Koliko ja znam kod njih je standard ono sto je kod nas Waaaaooo ili gresim ?
Наша економска моћ је мања, али у продавницама ћеш пронаћи веома актуелну понуду хардвера. По којим ценама је друга прича, али ако имаш пара - може и последњи i7 и 780 Ti... На то сам ја мислио :)
water wizard
19.2.2014, 18:46
prodaje se ono što se traži, ako hoćeš uvek mogu da naruče i egzotiku, ali nisu prodavci krivi što se ne prodaje, rado bih pričao o politici ali ovo nije mesto za to...:cool:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.