Prikaži potpunu verziju : Radeon HD 6770,treba li zamjena
tigar2011
11.2.2014, 19:49
Pozdrav svima...
Znaci u pitanju je grafa HD 6770, 1Gb ddr5, 128 bit,zanima me vase misljenje jel moze da se na tom igra recimo GTA IV, CoD i te neke novije igrice,moze li da izgura sa novim naslovima jos neko vrijeme. Podrska je AMD Phenom na 3,3 ghz i 4 Gb ddr3.
Mozda da je prodam pa kupim nesto drugo? Svaki predlog postujem.
Hvala...
pantelicdragan
12.2.2014, 1:09
Ona je solidna kartica.Ja je imam, i tera sve naslove na lepim podesavanjima,na monitoru od 19 inca.Uvek moze bolje...ali nije ona jos za bacanje.
Ona je solidna kartica.Ja je imam, i tera sve naslove na lepim podesavanjima,na monitoru od 19 inca.Uvek moze bolje...ali nije ona jos za bacanje.
Takodje posedujem tu graficku. Ja sam trenutno zadovoljan, ali bi definitivno preporucio ako imas dobru konfiguraciju u racunaru tj noviju da uzmes neku bolju i graficku sa 256bit-a naravno ako si u mogucnosti. E sad sto se tice ove graficke tera sve fino na hight. Ja trenutno igram Assasins Black Flag na full-u sa monitorom od 23 inc-a full hd naravno. Ali za online neke igre treba mnogo jaca graficka, mislim za online zahtevnije igre :) Ovako za single i offline igrice ili ti neke obicnije je sasvim odlicna. Dok npr Hitman Absolution vec ne mogu da izguram ni na hight vec na medium tu i tamo sa nekim smanjenim dodacima :) Sto ce reci da ipak za buduce igre ako zelis igrati sa lepim detaljima i imati pravu sliku i dozivljaj igre, kupis ATI Radeon 7870 HD 2gb ddr5 i mislim da ces biti vise ne go miran :)
Moze to da gura jos neko vreme 100%. Ne verujem da bi postigao neku cenu kad bi je prodavao pa dodavao lovu.
darijan zivkovic
13.2.2014, 0:53
Ja tu ne bi nista dirao, neka ostane 6770 jos neko vrijeme... :)
Ja tu ne bi nista dirao, neka ostane 6770 jos neko vrijeme... :)
Naravno, neka ostane . Meni će pogotovo ostati jer nemam za te stvari da investiram :) A kad bi je prodavao dobio bi max 5000 din za nju. Tako da, bi trebalo još 15000 barem za novu i kvalitetnu hehe, to će biti moja investicija jednog lepog dana :a_whistli
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.