Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Problem sa syncovanjem ajPeda

nightflier
5.2.2014, 16:55
Prijatelj me je zamolio da postavim pitanje umesto njega.

Naime, umro mu je računar na kojem je bio instaliran ajTjuns. Instalirao ga je na novom kompu i sinkovao je ajFon bez problema, ali kada zakači ajPed (prve generacije) ajTjuns mu nudi samo da pregazi sadržaj ajPeda a ne nudi mu da prebaci sadržaj sa ajPeda na komp, pri čemu mu je najvažnija galerija. Kako se ovo prevazilazi? Unapred vam hvala na pomoći.

JovanK
5.2.2014, 17:13
Nek proba stariju verziju iTunes-a ili neka ako mu treba samo galerija nek iskoristi program iFunbox, free je,to je kao explorer za apple uredjaje.

Neutrino
5.2.2014, 18:19
Reci drugaru da uradi sledeće:

1) Instalira iTunes na desktop računar ako je u pitanju PC.
2) Loguje se na Apple Store u iTunes-u (meni Store -> Sign In)
3) Autorizuje računar za Apple Store (meni Store -> Authorize This Computer...)
4) Izabere u File meniju opciju Devices->Transfer purchases from naziv uređaja.

Sav sadržaj sa iPad-a će biti prebačen tj. sinhronizovan sa iTunes bibliotekom na desktop računaru.

nightflier
6.2.2014, 12:30
Najpre, hvala vam na odgovorima.

Čovek je sledio sva uputstva, ali bez uspeha, pa ja sumnjam na nekompatibilnost prve generacije ajPeda sa najnovijim ajTjunsom (pošto nema nikakvih problema sa ajFonom). Uglavnom, problem je rešio tako što je flešom prebacio sadržaj sa jednog kompa na drugi i onda pregazio tablet. Još ću ga podsetiti na iFunbox.

Hvala vam još jednom.

Mario Pavićević
6.2.2014, 14:25
Samo legalno kupljeni sadrzaj se moze prebacavati putem iTunes-a sa Ipad-a na PC.
Znaci svi filmovi,muzika i aplikacije koje su ubace preko iTunesa ali nisu kupljene se ne mogu izvuci sa uredjaja osim ako nije jailbreak-ovan.