Prikaži potpunu verziju : temperatura kod hd 7950?
Molim Vas ako moze da mi neko objasni zasto u CC nemam prikaz trenutne temperature moje graf. karte? Koristio sam i neke pomocne programe kao sto je HWinfo ili OC programe MSI afterburner i TRIXX, koji takodje ne pokazuju temperaturu. Uvjek je 0 stepeni celzijusa.
Hvala.
48219
48220
48221
Jel imaš Crossfire ili više kartica u sistemu? Koliko vidim sa slika, drajveri se čine da su noviji, tako da to ne bi trebalo da bude problem. Da li se ventilatori na kartici brže vrte kada je kartica pod opterećenjem?
Nemam crossfire. A obrtaj ventilatora u % MORAM rucno podesiti, jer ako postavim user define, ili bilo kako drugacije onda se vrte na 100%, sto je izuzetno frustrirajuce. Na idle, kao i pod punim opterecenjem je 100%.
Nemam crossfire. A obrtaj ventilatora u % MORAM rucno podesiti, jer ako postavim user define, ili bilo kako drugacije onda se vrte na 100%, sto je izuzetno frustrirajuce. Na idle, kao i pod punim opterecenjem je 100%.
Molim Vas ima li iko da mi zna objasniti o cemu se radi? Zvuk ventilatora doslovce ubi u pojam... Nije problem podesiti brzinu obrtaja u CCC ili afterburneru, ali nema ocitavanja temperature, bojim se pregrijavanja GPU ili VRAM.
Za pocetak apdejtuj drajvere ako ima novije verzije.
Može biti problem sa senzorima, nekima se i to dešavalo. Da li je kartica još uvek u garanciji? Da li je pre radila kako treba?
Nova je, ima garanciju. Kod mene je u komp. tek nekih 20-ak dana. Sto se tice senzora, o tome ne znam nista. Drajver je nov, cista instalacija.
Nista mi drugo ne preostaje onda. Reklamiracu. Hvala svima i izvinite zbog dosadjivanja.
Pozdrav.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.