Prikaži potpunu verziju : Ati Radeon 6850
pancevac8888
26.1.2014, 15:48
Sta mislite o ovoj grafickoj?
el_corona
26.1.2014, 16:16
Mislimo da je ima u winwinu za 8k i 2 godine garancije. Za te pare dobra kupovina.
pancevac8888
26.1.2014, 22:57
Mislimo da je ima u winwinu za 8k i 2 godine garancije. Za te pare dobra kupovina.
u jbt, ja sam mislio da je toliko polovna..:boodala:
^ I ja bih rekao da je toliko polovna. U radnjama kao npr (npr) i druge koje je imaju cena je od ~15-16.000 din.
Nema smisla uzimati novu, pored toga teško ćeš naći novu, starija je to karta. Ako je pak nađeš po oglasima za neku solidnu cenu, onda možda. Što se tiče novih karti, 7770 ima za trunku slabije performanse od 6850, a tu je i R9 260X koja je osetno jača od 6850.
Ja planiram neki upgrade svoje 6850, kad se skupi dovoljno keša, ali je inače sasvim pristojna karta.
u jbt, ja sam mislio da je toliko polovna..:boodala:
Polovna ima tu za 60e mozda pa na vise a ta sto sam je pomenuo je izgleda bila samo jedna, vidim povukli je sa sajta, mora da je prodata. Nije bila outlet/reparirana iako su ima bile te nize cene. Mada i ove cene od ~14k su stare cene i te kartice nisu na stanju u tim radnjama. Da si bio brzi dan-dva sa pitanjem mozda bi stigao da uzmes ovu u winwinu, bice opet nesto samo moras da pratis cene i kad iskoci nesto pazaruj, ili jednostavno uzmi polovno ako si resio.
Nego kako je obicaj na forumu kad neko postavi ovakvu temu, reci nam koliko novca je u igri i sta ocekujes od grafike da bi ti dali adekvatan predlog.
water wizard
27.1.2014, 1:27
treba i neko ozbiljnije napajanje za nju tj ne može na kineza-...
pancevac8888
27.1.2014, 14:13
Polovna ima tu za 60e mozda pa na vise a ta sto sam je pomenuo je izgleda bila samo jedna, vidim povukli je sa sajta, mora da je prodata. Nije bila outlet/reparirana iako su ima bile te nize cene. Mada i ove cene od ~14k su stare cene i te kartice nisu na stanju u tim radnjama. Da si bio brzi dan-dva sa pitanjem mozda bi stigao da uzmes ovu u winwinu, bice opet nesto samo moras da pratis cene i kad iskoci nesto pazaruj, ili jednostavno uzmi polovno ako si resio.
Nego kako je obicaj na forumu kad neko postavi ovakvu temu, reci nam koliko novca je u igri i sta ocekujes od grafike da bi ti dali adekvatan predlog.
uzeo bih polovnu, da bi mi ostalo para za napajanje koje hocu novo da kupim, jel bi bilo dovoljno nekih 550-600 vati?
hm, sto se tice novca, sta znam, nekih stotinak evra, od prilike oko 11-12 hiljada mu to dodje od prilike, mada mogu da odvojim i vise ali onda do sledece plate jedem gloginje :)
generalno, grafika je dobra a?
a sta ocekujem, pa s obzirom da nemam nesto jaku masinu makar malo da mi poveca performasne kompa, bar dok ne skupim kesa za nesto jace.
Panevac ja imam Asus 6850 DirectCu. Kod mene na 960t, 8gb ddr3 radi sasvim zadovoljavajuce. Ne igram neke zahtevne igre (NBA 2K14, Assetto Corsa, CSGO i sl) i sve guram pretezno u max detaljima. Za sada ne osecam potrebu da je menjam.
I kod mene slicna situacija (phenom 965 na 3.9 Ghz). Samo sto sam je ja malo vise mucio tako da provereno radi recimo na Max Payne 3 sa full detaljima (1680x1050). Ova Asus se pokazala i kao dobar overclocker (samo je po potrebi stavim na 960/1175) inace jos uvek se prilicno lepo igram na default podesavanjima.
pancevac8888
27.1.2014, 23:56
sve u svemu cenim da je solidna graficka po vasim recima?
I vise nego solidna (jos uvek). Jos ako te ubode dobar primerak, lako mozes da je dovedes na nivo 6870 (pogledaj malo po netu review)
pancevac8888
28.1.2014, 20:30
I vise nego solidna (jos uvek). Jos ako te ubode dobar primerak, lako mozes da je dovedes na nivo 6870 (pogledaj malo po netu review)
okay, kupujem onda, cim legne plata, hvala svima na informacijama..
Odlicna je graficka. Ja sam razmisljao da je zamenim ali sam odustao iz jednostavnog razloga sto ukljucujuci i 2014. 95% novih igara teram na max.
Ima skoro 3 godine kako koristim Gigabyte 6850 OC, i mogu reći samo najbolje. Ne računajući prvi primjerak koji je došao sa fabričkom greškom, ovaj koji sam dobio nakon reklamacije radi super. Malo troši (samo jedan šestopinski konektor sa napajenjem zahtjeva), a puno daje, nije bučan,... Iako nije što je bio prvih dana, i dalje (manje-više) sve super tjera.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.