PDA

Prikaži potpunu verziju : Koji gamepad?

nemanja23
24.1.2014, 11:58
Razmisljam da kupim neki gamepad, sada jedan a posle jos jedan... Igrala bi se iskljucivo fifa na pc-u. Ne bi davao velike pare 1-2k, da li ima za ove pare se nadje neki ok gamepad ili bi trebalo jos para uloziti?? I moze predlog:-)?

darko31
24.1.2014, 12:08
Nedavno sam uzeo Gigatech GX-105, i prilično sam zadovoljan, palice su gumirane, mesta gde naležu dlanovi su delimično teksturirana, tako da nema klizanja. Mogu da se ugase analogne palice pritiskom na Gigatechov taster u sredini (čak i svetli :kreza:). Jedina stvar koja mi se ne sviđa baš najviše su ovi levo DPAD tasteri, koji imaju nekako čudan hod.

nemanja23
24.1.2014, 15:23
Jel ima jos neki predlog za 1-2k, koliko vidim po itsvetu samo jedna firma u bg-u ima ovaj model, al pogledacu svakako..

Inace koja je razlika izmedju ovih gamepadova pa su ovolike razlike u ceni? Od 1-5,6k??

Rajko92
24.1.2014, 15:30
http://www.itsvet.com/proizvod/jetion-jt-5542/comp_comp_gamepad/314/133

Imao sam ovaj dzojstik jako dugo, dok konacno nisam uspeo da ga izlomim. :D

Ali preziveo je svasta, i cudio sam se kako uspeva da opstane tako dugo. Jos uvek radi, al sa prekidima. Koristio sam ga 4-5 godina. Sad planiram da kupim isti model.

Nije skup, a sigurno neces pogresiti ako ga uzmes. Osim ovih radnji koje su navedene na itsvet-u, video sam da ga ima i tamo preko puta Filozofskog fakulteta, mislim da je PC Practic u pitanju.

mare037
24.1.2014, 17:41
Baci pogled i na ovaj (ovaj) Jetion model. Koristio sam ga preko godinu dana dok nisam prešao na drugi, ali i dalje radi kao kada je kupljen. Generalno sam zadovoljan šta sam dobio za tu cenu.