PDA

Prikaži potpunu verziju : Pomoc oko drajvera Nvidia GTX 460

Scherwood
18.1.2014, 15:29
Ovako reinstalirao sam windows bar 10 puta ovakav problem jos nisam imao
graficka je nvidia gtx460 evo i podatke o windowsu
http://imgur.com/MQKogzU
A evo i problema koji znam da se javlja kad driver za graficku nije instaliran
http://imgur.com/DVQbBEL
I da driver je skinut sa oficialnog Nvidia sajta.Ako imate neki predlog

mare037
18.1.2014, 15:52
Jesi li probao sa nekom predhodnom verzijom driver-a?

Scherwood
18.1.2014, 16:04
Pa prvo mi je skinulo ovu sto windows 7 skida sam ali to je bila neka starija pretpostavljam pa nije valjala pa sam je uninstal naravno rr komp pa ubacio ovu najnoviju verziju.Da se razumemo igre rade i sve to ali nerazumem zasto ima onaj bug sa fajlovima neznam stwarno nervira me to :D

Rockstar
18.1.2014, 16:25
Немаш баг са драјверима, већ са глупим АЕРО-ом. Ја сам то решавао тако што поново одрадим онај "тест" Windows Index, оне бесмислене оцене.. Тада Виндовс поново врати АЕРО и све ради како треба. И да - пређи на Виндовс 8 :)

el_corona
18.1.2014, 16:27
Imao sam slican problem davno na XP-u, resio sam ga tako sto se nisam zajbavao sa pomeranjem prozora preterano ili sa maximize/minimize :D
Ili probaj neki Windows 7 Ultimate (ti imas Home) al ne sa tog diska sto ti imas, skini novi untouched i instaliraj drajver sa propratnog CD-a koji si dobio uz graficku, ako igras igrice intezivno i hoces tih ~1-10% koje mozes da dobijes najnovijim drajverima onda skini najnovije beta drajvere ili probaj neku verziju stariju od ove sa kojom imas problem a mare037 ti je pomenuo to.

Scherwood
18.1.2014, 17:22
Evo napravio sam rating systema i probao sam sa programom Ccleaner i kako se odjednom oboje zavrsilo nestao je problem e sad sta je pomoglo nisam siguran hvala sve jedno . :D

Rockstar
18.1.2014, 17:54
evo napravio sam rating systema i probao sam sa programom ccleaner i kako se odjednom oboje zavrsilo nestao je problem e sad sta je pomoglo nisam siguran hvala sve jedno . :d

Рекох ти ја шта је помогло :) Некоме се свиђа, али тај АЕРО је за мене значио само проблеме, на Виндовс 8 сам побегао само због тога, па сам касније открио да је једноставно бољи систем (када му убациш старт мени и прескочиш Метро) тако да назад никад више :) Што је најгоре, ово "решење" које си ту употребио ја сам пронашао на Мајкрософтовој страни, документован проблем који никада нису решили...