Prikaži potpunu verziju : Srećna Nova 2014. godina!
JohnnyNT
31.12.2013, 22:51
I ove godine niko da se seti i nastavi tradiciju n.g. tema, pa evo:
Srećna Nova godina svim članovima FSK, želim vam mnogo hardvera i legalnog softvera po niskim cenama, manjeg poreza i svega lepog što uz život ide :icon_smil :icon_cool :icon_mrgr :mrgreensa
http://i.imgur.com/ZPFHmey.jpg
@JohnnyNT
Posto mene cesto pominju zbog gramatickih gresaka (perfekcionisti), da i ja napomenem da se pravilno pise Nova godina, a ne nova godina.:kreza:
^ Hvala Todose, u pravu si, pazio sam dok sam pisao naslov, ali se prevarih u tekstu, ispravljeno (i još po koji typo) :D
Срећна Нова Година друштво.
Ваљда сам исправно искуцао...:kreza:
Nisi :) Treba malo "g" i zarez iza reči "godina" ;)
Inače, sve najbolje svima :)
Red Dragon
1.1.2014, 20:36
SNG! PZSPiLJ u 2K14. i NVSOSŽ! :D
Suad Novic
1.1.2014, 21:33
Svima sve najbolje u Novoj.
Ja sam se pitao da li ne vidim temu ili stvarno nije otvorena.
Srecno svima u novoj 2014.
Lich_king2
1.1.2014, 21:58
Srecna Nova godina!
Uh koliko rodjendana danas. :a_whistli
Srecan rodjendan svima! :D
.
I srecna Nova godina!
Srecna Nova svima, da vam bude najuspesnija do sada! :alealeee:
Djordje Turjacanin
2.1.2014, 2:12
Sretna Nova svim forumašima, puno sreće svima. Već možda godinu, dvije nisam toliko aktivan na forumu, ali ko bi rekao da je prošlo 5 i po godina od kad sam ovdje, ovi stariji članovi me se sigurno sjećaju. Pa riješio sam da se malo aktivnije vratim ovde, pa će to biti to neko novogodišnje obećanje.
Srecna Nova godina drugari. Da vam se ispune zelje i ciljevi koje ste zadali. I da se kvalitetno igramo
Redakciji SK i članovima foruma SREĆNA NOVA GODINA:icon_cool svima želim sve najbolje.
Nadam se da će Valve dati neke informacije o novoj Half Life igri bio bi red.
Srećna Nova godina redakciji i svim članovima! :)
Evo Djordjetov post me podsjeti da pogledam i ja od kada sam ovdje... 8 godina! :eek: Neka je sa srecom Nova 2014.-a, sve najbolje!
Prijatelji,HRISTOS SE RODI! :mrgreensa
Ajd ziveli:D
Pff ja deveta god.-naredna 10-ka :aplauz: Zezanje, sve najbolje drugari :icon_wink
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.