Prikaži potpunu verziju : intel(r) g33/g31 express chipset family
Pozdrav imam graficku intel(r) g33/g31 express chipset family i problem,a to je da ne podrzava igrice,odnosno opengl.Imam instalirane drajvere,ali idalje nece.
water wizard
27.12.2013, 18:47
ta integrisana grafička nije ni pravljena za igrice nego za office, mada može da potera neke stare.. možda bi mogao da razmisliš o nekoj grafičkoj ako voliš da igraš igrice..
Hvala na odgovoru.Jel bio mi mogao napisati neku grafu koja moze da izgura barem cs go ,da vidim da uzmem dok se nisu zatvorile prodavnice zbog nove godine ? :)
water wizard
27.12.2013, 19:05
napiši koji procesor imaš i koliko ram, koliko para bi dao, u svakom slučaju, bilo koja grafička će biti bolja a imaš izbor od 4000-10000 din pa koliko koštaju toliko su i jake, i na kojoj rezoluciji igraš..
Procesor intel(R) celeron(R) CPU 430 @ 1.80Ghz
Ram 1g,ali sam mislio da dokupim i to takodje,tako da 2
Cena bas kao sto si rekao od 4000 do 1000
A sto se rezolucije tice ,obicno igram na najnizoj
water wizard
27.12.2013, 19:29
od tih za 4000 na primer AMD Radeon 6570 ili Nvidia GT630
ili par hiljada skuplji Amd Radeon 7730
Ili kupi od nekog druga polovnu, slab je komp treba sve da se menja, ali opet moći ćeš i da se naigraš ako staviš bar neku grafičku...
Ma treba mi neka krntija samo da potrzim cs 1.6 na 100 fps,da opikam neki turniric,a mislio sam da se poigram malo i cs-go-a,ali nema veze dok ne uzmem novi komp.Poz i hvala
Uzmi Radeon 6570 .Tu su male šanse da se zezneš, za razliku od GT630.
Ako ćeš i RAM, obavezno pojuri polovan. Nov DDR2 nema smisla plaćati 20€ za 1 GB.
Takođe, za sitne parice možeš pojačati mašinu zamenom procesora. Uzmeš neki Pentium E2xxx i dosta ćeš pojačati mašinu spram tog ubogog "singlića" :kreza:.
Zadnjih dana su ovi Pentiumi E2xxx baš pali cenom.
Za 10-ak € ih ima ko blata.
Da li moze gt-610 na ovu plocu ? I Da li sa njom mogu izgurati cs na 100 fps i dotu 2.To je jedino sto sam nasao ovde kod mene.posto idu praznici nemam neki izbor,a treba mi do sutra,kasno mi je da cekam do pon da stigne neka druga.Ovo mi je samo privremeno dok ne uzmem ceo komp.
Uff to je bash shit kartica za igre :(
Renamed GT520 :rolleyes:
Jel imas bar jos nesto na ponudi, tu gde planiras da uzimas ?
Ubacio sam tu graficku trenutno jer nemam ni jednu drugu,ali imam jedan problem,a to je ovaj http://prntscr.com/2eqb72 .Pogledajte net graph ,nikako ne mogu da namestim da radi normalno. Ranije sam imao radeon 7000 i sa njom je radilo duplo bolje.Imam windows 7,razmisljam da nije do toga mozda,imate gore i ostale komponente,ako moze pomoc posto ne mogu da nadjem resenje.Sve mi ostalo radi mnogo bolje nego ranije(pre sam imao gori komp od ovog sada),ali cs nece
Vlad Cepesh
29.12.2013, 8:24
To je stara boljka sa nekim GeForce grafickim kartama i CS 1.6, tako da tu nema previse leka. Mozda da probas sa nekim drugim verzijama drajvera i slicno, mada tesko da bi ti pomoglo.
U lanu mi je fps zaboden na 100(cak i u gomili dimnih bombi),ali cim udjem na neki server sve poludi.
Vlad Cepesh
30.12.2013, 15:13
To ti je onda do interneta, a ne do hardvera :)
To sam i ja mislio,skidam filmove, muziku itd.. relativno dobro.ranije sam imao 2mb,a sada 20 ,sve ostalo radi kako treba osim cs-a.
Vlad Cepesh
31.12.2013, 15:03
Nije brzina interneta uvek usko povezana sa lagom u igrama. Na primer kad su tek 2005te u starom kraju uveli kablovski, imao sam samo 512k, i lag mi je bio izmedju 15 i 45, zavisno od servera. Kako je prolazilo vreme, i oprema se "trosila" lag je skakao. Kad sam se iselio iz starog kraja, imao sam 4Mbit interne, a lag je prelazio 60. Govorim o domacim serverima samo. Masa stvari zavisi i od net provajdera.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.