Prikaži potpunu verziju : Problem sa TV karticom
Imam Intex-ovu tv analognu karticu sa philips chipom i radila je sve solidno dok jednog dana kada sam pokrenuo program za gledanje tv nije nista prikazivala. Instalirao sam driver opet, uradio pretragu kanala, ali nista samo zvuk se cuje, a slika ajde da je sneg nego siva. Probao sam je na DScaler, ChrisTV i PixelView Sistem mi je w7 32 bitni. Ima li neko ideju sta bi moglo da bude i kako da se pojavi slika, ili je mrtva?
Ne tvrdim ali mislim da je mrtva.
Verovatno nije mrtva - izgleda da postoje vec slucajevi na win 7 kada se tv tuner zaglupi bas sa tim simptomima:
Link ovde (http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/windows-media-centre-showing-grey-screen-no/8be8c128-1522-4536-9d87-1fc4fea1d371?msgId=d7543bcc-4c94-47b9-a12c-975819cc8e85).
Takodje bih proverio podesavanja u drajveru graficke kartice (ako si instalirao noviji drajver pa ne radi tv tuner sada, vrati na stari). Takodje nije naodmet proveriti directX.
MARE GSX R
26.12.2013, 21:54
Moze biti samo da je problem u samim driverima tj programu preko kojeg gledas tv, naime i ja sam skoro uzeo neku tv karticu philips, ima zvuk ali slike nigde, dakle nadji na netu noviju verziju programa i to bi trebalo da bude to...
Kupio sam polovnu TV karticu SAA7130 sa Filipsovim tjunerom od čoveka kod koga je radila na W7. Najnormalnije sam povezao sa interneta skinuo drajver i ona te radi te neradi , zamrzava , ima tona nema slike ja pomislih onaj me prešao itd. Nazovem ga i kažem problem on reče radila samo tako i pošalje mi drajver koji je koristio. Instaliram i opet muke koči , sad ima slike sad nema samo ton it. Ununstališem drajver odem na internet i nađem drajver noviji i evo radi kao podmazana sve OK.
Moj ti je predlog da probaš sa drajverima dok ne ubodeš.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.