PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa X1600Pro grafickom

Ivcha90
28.11.2013, 14:35
Imam problem sa grafickom X1600pro PCI-E 256mb...mislim da su u pitanju drajveri ali zeleo bih da cujem vase misljenje, naime na xp-u je radilo dobro, i sad sam presao na win7 32-bit i desava se recimo u chrome kad je bela stranica da pojavi crvene linijice a ponekad plave, i to na kratko i nestne, kad predjem kursorom preko njih gube i pojavljuju ponovo, generalno najvise i najcesce se javljaju u browseru. KAd sam instalirao win on je automatski instalirao drajver za graficku i tad je pocelo ovo, probao sam da obrisem i instaliram novije verzije ali opet isto (dosta redje ali se opet desava). Sta mislite sta moze da bude i sta da radim...e da jos nesto directx je 11, da li da vratim na 9.0c ili 10 ne znam koji je ok za win7 i graficku. poz

Vlad Cepesh
28.11.2013, 21:06
Izgleda da je to do drajvera. AMD ne izbacuje podrsku za novije window-se i stare graficke kartice. Pokusaj da iskljucis Aero, tj da uzmes neku od Classic tema. To je pomagalo u nekim slucajevima. DX11 je integrisan u Win7, tako da to ne mozes da menjas.