Prikaži potpunu verziju : usb tv box Intex i Win7 (64)
Kupila sam nov računar sa legalnim win 7 (64) i usb tv box Intex model it-tb24 fm sa daljinskim.
Instaliram po uputstvu , dobijem kanale ali daljinskim ne mogu da ih menjam.
Posle iskljucivanja i ukljucivanja nakon nekog vremena nece da radi uopste.
Totalno se nepredvidivo ponasa.
Isti taj tv box sam instalirala na xp(32) i instalacija je uspela iz prve i radi daljinski.
U čemu je problem ?
lepidzony
14.11.2013, 13:41
Imam istu karticu i meni radi na win7 x64, a koji program za gledanje koristis TvExpert ili honestech TVR?
Ostaje da proveris jesi instalirala posebno drajvere za daljinac, i onda bi trebalo da radi. To je sto se tice daljinca, a ti odgovori preko kog programa pokusavas da udjes, a nece radi?
Koristim Tv Ekspert.
Totalno se nepredvidjeno ponasa.
Kada se instalira, dok se ne obrise TVAD2.exe (sa instal foldera), na ekranu se nalazi samo pocetna slika gde pise tv ekspert a preko task mangera se vidi da program not responding. Kada pukusam da zatvorim program na close ne reaguje pa moram da izvucem kabl iz tv kartice .
Kada se obrise TVAD2.exe i staruje tvEkspert pojavi se slika a daljinac ne radi.
Kada sa ugasi racunar pa upali neki put radi a neki put ne.
Vise puta sam skidala instalaciju pa ponovo instalirala i opet isto. Daljunac ne radi a tv se neki put upali a neki put samo pocetna slika tv ekpert.
Na sajtu Intex za taj model pise da podrzava xp/vista 32/64 .
Pretpostavljam da je do win7 home basic 64 jer sam pratila uputstvo za instalaciju koje nije komplikovano.
lepidzony
15.11.2013, 10:18
Pretpostavio sam da je to bio problem zato sam i pitao,
imao sam isti problem i resio sam ga ponovnom instalacijom tvexpert-a i programa za daljinski,
probaj i ti, i kad instaliras sve opet onda idi u install folder i obrisi taj ADTV2.exe fajl iz foldera znaci trajno,
i iz kante i onda tek startuj tvexpert i radice bar je kod mene i kod par ljudi drugih to bilo resenje..
A da li si skinula foliju sa baterije na daljinskom, imas tamo na bateriji fabricku foliju
i dok je ne uklonis nema kontakta i daljinski ne radi,
ako nisi vec to uradila jer daljinski nije nikom pravio probleme a ni meni samo ovaj tvexpert i onaj program za daljinski
mora uvek da ti stoji u taskbar kad startujes tv expert..pozz pa javi
Vise puta sam instalirala i brisala iz install foldera ali ne i iz kante. To mi nije palo na pamet.
Gledala sam bateriju ali nisam obracala paznju jer nisam pretpostavila da moze da ima foliju
(stvarno glupo sa moje strane). Daljinac je cak neki put i proradio pa posle gasenja racunara opet nece.
Preko interneta sam pokusala da saznam da li neko ima ovu kombinaciju ali nije bilo odgovora do sada, posto nisam vise znala sta da radim obratila sam se servisu isporucioca (tv karta kupljena zajedno sa racunarom na kome je oem win7 64) da mi pomognu oko instalacije.
Oni su prihvatili da mi zamene za drugu tv kartu jer na sajtu Intexa ne pise da radi sa win7
i zamenili su za drugu SKY-PRO lcd tv tuner IT- 193S koja mi je stigla pre 10 minuta.
Kasnije cu je instalirati i nadam se da necu imati problema.
Puno hvala na trudu i zao mi je sto jedan dan ranije nisam imala ove detaljnije informacije.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.