Prikaži potpunu verziju : Problem s monitorom
Imam problem s monitorom LG W1934S. Zatreperi slika i nakon 10ak sekundi se ugasi i stalno tako, dok se indikator na monitoru ne gasi. Elektrolite sam sve zamijenio, ali nikakve promjene nema. Inace, monitor je star tacno 4 godine i ovo je prvi problem koji mi se javio.
Mozda nisu samo problem elektroliti ili ih nisi dobro zalemio? Proveri kabel da ti nije mozda u prekidu. Mozda ti je graficka u problemu, probaj odneti graficku kod nekog drugara ili doneti njegovu kod tebe pa probaj.
Sve sam to probao i opet isti problem. Danas sam zvao jedan servis i rekose mi da bi me kostalo 30eur i da mi je bolje uzeti novi. Valjda je neki kvar usljed praznjenja, tako nesto mi je rekao...
Nasao sam LG 20EN33SS-B za 78eur (3 godine garancije), pa je moguce da cu ga uzeti kako trenutno stvari stoje.
Nasao sam LG 20EN33SS-B za 78eur (3 godine garancije), pa je moguce da cu ga uzeti kako trenutno stvari stoje.
Moj ti je savet da preskočiš taj model koji dolazi sa očajnim uglovima gledanja (90/65°), sa samo VGA izlazom i rezolucijom od 1600x900px. Za ~5e više imaš full HD BenQ GW2255 (BenQ GW2255) sa odličnim uglovima (178/178°), kontrastom i prikazom boja.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.