PDA

Prikaži potpunu verziju : Belinea 1705 G1 problem

TheReaper
15.10.2006, 16:43
Kupio sam ovaj monitor pre NEDELJU DANA i sada se pojavila jedna svetlo siva 'mrlja' velicine otiska prsta.
Ne smeta mi pri igranju i sl. ali primecuje se na svetlim povrsinama .
What to do ?

Atila
18.10.2006, 22:14
Па за шта служи гаранција него за овакве случајеве :D мада не спада у мртве пикселе па те можда ти из фирме где си купио могу зезати, ал' ништа те не кошта да пробаш ;) иначе TFT монитори се у принципу не поправљају тако да је једино решење да ти дају нови.

TheReaper
19.10.2006, 20:26
Hm, mozda ali ipak ne primecuje se toliko.
Navikne se covek.
Sada ga uopse i ne vidim .
Anyway tnx.

Atila
22.10.2006, 17:51
Hm, mozda ali ipak ne primecuje se toliko.
Navikne se covek.
Sada ga uopse i ne vidim .
Anyway tnx.
Немој да се навикаваш на лоше, кад видиш, а једног дана купиш нормалан и сигурно бољи монитор биће ти жао што га ниси однео на рекламацију. Ако је фаличан дужни су да ти га замене, у сваком случају ништа те не кошта :)

nikola87
29.8.2007, 14:22
izvinjavam se moderatorima sto ovde postavljam ovakav posat ali jako bi mi znacilo da ga ne obrisete makar 5 dana.
Imam pokvaren monitor Belinea 10 30 10 koji sam spreman da poklonim nekome ko je sposoban da ga popravi. Jednostavno zao mi je da ga bacim i mislim da zasluzuje da jos "zivi". Inace problem je u naponskom delu(cakce kad treba da se upali) i jedan serviser(specijalizovan za popravku monitora mi je rekao da bi ta popravka kostala 15E +10E za ruke sto ja nisam bio spreman da dam). U svakom slucaju evo mog broja telefona(poslajite mi poruku sa vasim Imenom, da znam koga da trazim) tel 064 2831272...pozz