PDA

Prikaži potpunu verziju : DirectX problem

bboybocky
19.9.2013, 7:37
Imam problem kad pokrenem pes14...sve je usporeno pa naglo ubrza tako da je nemoguce igrati nirmalno igru...isto mi je na high ili na low,isti problem pa mene zanima da li je to mozda do DirectX-a jer ja imam ASUS 8800 Ultra koja podrzava DX 10 a instaliran mi je DX11 ? Ako neko ima slicnih problema,pomozite mi nekako. Hvala unapred

zexxxx
19.9.2013, 9:56
Zavisi i do konfiguracije, a i moguce je da je problem directx.

planetm
19.9.2013, 9:58
Moguce i da je zakrpa problem,kod mene dobro radi sa R..... zakrpom

Vlad Cepesh
19.9.2013, 10:45
DirectX ne bi trebalo da ti pravi takve probleme. Pre ce biti da ti treba zakrpa za igricu ili novi driver za graficku karticu. Vecina novih igara dolazi sa nekog verzijom DirectX instalacije sa sobom koju obavi uz instalaciju igre ili pita za pokretanje igre. Ako nemas odgovarajuci DirectX, igrica ne bi ni trebalo da moze da se pokrene. Update DirectX-a svakako ne bi bila losa opcija.

bboybocky
19.9.2013, 23:02
R zakrpa? mozes li mi objasniti to malo bolje?

jahi
19.9.2013, 23:15
Мисли на лек . Иначе везано за тему тебе dx11 уопште не занима пошто га твоја графа ни не подржава ПЕс ти ради у dx9 режимо . Што се тиче конкретног проблема којег имаш може бити да је проблем до харда (bad сектори) или да у компу имаш неки вирус или неки други процес који ти оптерећује процесор провери у task manager-у....

bboybocky
20.9.2013, 23:31
Ne znam zasto je problem onda samo u pesu...sve ostale igre rade perfektno,cak i mnogo zahtevnije....bad sector-a nemam kao ni virusa...stvarno ne znam onda zasto tako trokira...isti problem sam imao i kod fifa 14 demo-a...

bboybocky
26.9.2013, 13:17
da li jos neko ima takav problem? pomazite prsavam...