Prikaži potpunu verziju : Pomoć oko Nove Poruke
Iz nekog razloga kada otvorim temu ona nestaje iz kronološki novih poruka, te je moram tražiti u podforumu u kojem je napisana. Kako da to ispravim?
Kad neko bude odgovorio na tvoju temu kao sad ja onda će se pojaviti tvoja tema u novim porukama. Pod tim Nove poruke spadaju teme koje su imale promene u periodu dok nisi bio aktivan na forumu.
Znam da je prije bilo ostane netaknuta, nevažno jesi li je čitao ili ne. Ne pitam radi svojih tema, već tuđih. Čitam nešto, izađem, nove poruke, nema. Traži u history. Pa me je počelo iritirati, no očito mu nema spasa.
Ja ne znam kako je prije bilo, ali sada ti se nove poruke pojavljuju u Kontrolnom panelu samo ako imaš nepročitane. A teme možeš pregledati i iz spiska tema na koje si pretplaćen.
O joj, ne te nove poruke. Nove poruke na forumu, ovo između kalendara i pretraži :P
Aha, to.
Pa, logično je da nestane, za tebe tu nema više ništa novo :D.
Ponavljam, ne znam kako je bilo prije... :kreza:.
Gluvi telefoni :D
Kao sto rekose pre tebe, kada pogledas neku temu i posle toga ponovo kliknes nove poruke tamo je neces naci jer si ti vec procitao sve postove tamo i za tebe nema nista novo.
Kada neko sledeci put nesto napise u toj temi i ti kliknes na nove poruke pokazace ti temu.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.