PDA

Prikaži potpunu verziju : RAR problem


Highlander
9.12.2005, 16:29
Jel' postoji neki program za čupanje sadržaja iz RAR arhiva?! Naime, skinuo sam neku arhivu, ali kad sam probao da otvorim izbaci poruku 'unexpected end of archive'! Pliiiiz, pomagajte, otelio sam se dok sam skinuo a ispade da sam se džabe mučio!:(

NenadN
9.12.2005, 16:44
Slaba je vajda od toga. Sam WinRAR ima nekakav repair ali cisto sumljam da ce to nesto pomoci. Do sada nisam cuo za takav program ali zam o cemu se radi. Kad si skidao fajl sa neta iz nekog nepoznatog razloga zadnji bitovi arhive su se pobrkali. Ukoliko u arhivi ima vise fajlova mozda ne mozes da izvuces zadnjih nekoliko ali ako je jedan fajl u pitanju zalim slucaj. Moj savet ti je da to ponovo skines ali kod nekoga ko ima kablovski, bezicni, satelitski net.

the 1st one
9.12.2005, 17:11
Zavisi sta si skidao... Ja sam jednom prilikom skidao sa nekog ruskog sajta muziku, bila je i opcija da pesmu skines u RAR formatu... nju sam i odabrao ali kad sam je skinuo nije hteo da je otpakuje(pokazivao je istu gresku kao i tebi ) ... medjutim winamp je taj fajl pustao kao da je mp3... pa mi je palo na pamet da taj RAR fajl preimenujem u Mp3 tj rename u mp3(zamenio sam rar sa mp3) i sve je super.... radi ko nov..... PS: mozda i ovo nije neka pomoc ali vredi cuti svaciju pricu.....pozzz

Highlander
9.12.2005, 18:59
@NenadN: Vidim i ja da je slaba vajda! Hvala u svakom slučaju!

@the 1st one: Nije takav slučaj kod mene, ja sam skinuo knjigu koja je zapakovana u arhivu ali nece da se otvori! A u vezi tvog slučaja, za to znam, jer braća Rusi vole da menjaju ekstenzije da ih ne bi provalili na RapidShare-u, pa tako umesto *.rar stavljaju nesto bezveze!

anyway:(

Goran
9.12.2005, 20:16
Desavalo se to i meni, mislim da je problem u ostecenoj RAR arhivi, tj. ili nije ceo fajl uploadovan (npr. zbog prekida veze), pa je kao takav i downloadovan, ili greska neka prilikom downloada. I ja sam pokusavao repair iz WinRAR-a ali nikad nije pomoglo, tako da mislim da bas i nema vajde od pokusaja opravke.

Marko_L
10.12.2005, 3:42
Imao sam i ja par sličnih slučajeva i ono što znam je sledeće.Kao što NenadN reče, ukoliko u arhivi ima više fajlova, verovatno ćeš nešto moći da izvučeš uz pomoć repair opcije iz WinRar-a ili programa Advanced Rar repair (jedan od retkih koje znam za tu svrhu). Uz pomoć ovog drugog, možda i nešto više, ali ako je u arhivi samo jedan fajl, ne verujem da ćeš moći išta da uradiš.Ja sam to probao sa 3 razlite arhive sa po jednim fajlom i ni iz jedne nisam mogao da izvučem taj fajl.