PDA

Prikaži potpunu verziju : Podizanje novca preko bankarske kartice - STA, KAKO?

Romantic
12.9.2013, 23:00
Trazio sam mesto gde da pitam i iskreno, nisam nasao prikladno. Dakle, int. me: koja je najbolja kartica za podizanje novca koji sam zaradio na netu (ili ga imam na netu na bilo koji drugi nacin, a zelim da ga podignem)? Negde sam pronasao poruku gde se preporucuje ova kartica za svrhu koju ja zelim http://www.erstebank.rs/rs/Stanovnistvo/Kartice/MasterCard/Omladinska_kartica , ali ako ima boljih, predlozite. Bitno mi je da se ne placa bilo kakvo odrzavanje, naravno. Znaci da, ako traje od 1 do par godina, da ne placam nista mesecno niti godisnje. Da to bude besplatno. U Intesi, po svemu sudeci, ima internet kartica samo za placanje sto me za sada ne int, a u Intesi imam tekuci racun preko kog primam stipendiju.

Medjutim, ja POJMA NEMAM oko tih kartica, racuna (tekuci, devizni...), prebacivanja novca na karticu preko necega (?)...:(:o

Kako ide CEO taj postupak? Ako moze neko da mi pomogne/odg. bio bih mu zahvalan. Hvala unapred.

Amarilis
12.9.2013, 23:21
Verovatno si mislio na racun (uz koji moze i ne mora da ide kartica) U vecini banaka su devizni racuni besplatni samo dinarski se placaju. Kartica vuce novac sa racuna. U Intesi postoji i Visa Electron ciji racun moze i da prima novac mada u principu mozes na bilo koji. Kako ces da povuces novac na racun zavisi od poslodavca.

water wizard
12.9.2013, 23:32
nije problem kako podići pare nego šta nudi internet servis sa kog pokušavaš da digneš novac, tj da li ima mogućnosti za uplatu na devizni račun ili moraš na neki drugi način da primiš novac

Romantic
14.9.2013, 19:32
Izv. se sto nisam dugo odgovarao...ali to sto ste napisali...pojma nemam sta pisete iskreno...ne razumem se u to. Na nekom sajtu kada skupim pare, treba da odem na cash out i onda to treba da prebacim na karticu. Sta pre toga treba da uradim i koju karticu mi preporucujete? Da je ona sto sam postavio u 1. postu iz Erste banke dobra ili imate jos predloga?

Dakle, sta treba da uradim nakon sto pribavim karticu (koju mi preporucite)? Znam da na tom sajtu pise da moze da se novac podize preko PayPal i Payza i inace, ta 2 sajta su cuvena, posebno prvi.

Znaci, ako moze neko da mi napise postupak sta da uradim. I hitno mi je.

Mali Mrav
14.9.2013, 19:59
Preko Paypala ne mozes da dignes pare u Srbiji. Payz ne znam sta je.

DeCoy
14.9.2013, 20:23
PayPal ne dozvoljava primanje i podizanje sredstava u Srbiji. Jedino gde to možeš da odradiš odavde, a da je pouzdano, je MoneyBookers/Skrill.

Za ovaj Payza prvi put sad čujem, vidim da kažu da može da se prebace pare na račun u Srbiji...