PDA

Prikaži potpunu verziju : [iPhone] Preporuka aplikacija

LoneWolf
5.9.2013, 20:06
Pozdrav svima, prije par dana postao sam ponosni vlasnik iPhone-a 5 sa iOS verzijom 6.1. Zanima me preporuka aplikacija za iOS i za ovaj telefon, održavanje sistema, alati koje koristite, zabavne aplikacije, igre i sve ostalo što bi moglo biti zanimljivo. Napravio sam Apple ID i koristim sve što sam koristio i pod Androidom: Skype, Viber, WhatsApp, Photoshop, i sve to bez jailbreak-a jer telefon je fabrički otključan.

Koje biste vi aplikacije/igre/alate preporučili?

dario_cile
6.9.2013, 0:18
Zavisi sta hoces da radis sa njim,ali osnvno tj onaj must have si vec naveo,reci nam sta planiras da radis sa mobom,pa ti mozemo lakse reci sta da skines i da skini sebi google maps :dzavo:

NIx Car
7.9.2013, 0:37
Da li si Jailbreakovao uredjaj, to je jako vazno pitanje :D

Mac4LiF
25.9.2013, 22:21
:eek: TI...PONOSAN...ili je april mjesec ili sam pogresnu travku popusio ?!?

-No kako god , ako kojim slucajem imas smartTV sa wifi-DLNA onda skini

MconnectFREE app

sa kojim ces streamovat fotke,muziku i filmove direktno na tv.
Prve dvije stavke sam probao i radi dobro.Sto se fotki tice ,nije neki brzinski rekorder ali sluzi svrsi. Spajanje sa tveom je trenutno a opcije su proste.
Definitivna preporuka ako vam ne smetaju reklame.

-Programe za ciscenje i tako te stvarke ne koristim uopste.
Ako se desi neku "fuck up"(sto je veoma rijetko), onda je reset sasvim dovoljan (ako je neki zeshchi zez).

-Sto se igara tice, tu rabotu ne upraznjavam previse ali kako nabasah na preporuku negdje da je prosledim i ovdje :

Urum Blade

Potpuno punokrvna bezplatna igrica.Placaju se dodaci bez kojih mozes zavrsiti igru.

-Za telefoniju(3G-wifi),sms,... koristim "MobileVOIP" sa accauntom 12Voip i Justvoip.
Oba nude skoro iste cijene,kucni telefoni zapadne evrope,amerike i izmedju ostalog hrvatske su bezplatni.

-Za meterologiju(volim windsurfing): Wereld radar & Windfinder

Pozzz.