Prikaži potpunu verziju : [iPhone] Preporuka aplikacija
Pozdrav svima, prije par dana postao sam ponosni vlasnik iPhone-a 5 sa iOS verzijom 6.1. Zanima me preporuka aplikacija za iOS i za ovaj telefon, održavanje sistema, alati koje koristite, zabavne aplikacije, igre i sve ostalo što bi moglo biti zanimljivo. Napravio sam Apple ID i koristim sve što sam koristio i pod Androidom: Skype, Viber, WhatsApp, Photoshop, i sve to bez jailbreak-a jer telefon je fabrički otključan.
Koje biste vi aplikacije/igre/alate preporučili?
Zavisi sta hoces da radis sa njim,ali osnvno tj onaj must have si vec naveo,reci nam sta planiras da radis sa mobom,pa ti mozemo lakse reci sta da skines i da skini sebi google maps :dzavo:
Da li si Jailbreakovao uredjaj, to je jako vazno pitanje :D
:eek: TI...PONOSAN...ili je april mjesec ili sam pogresnu travku popusio ?!?
-No kako god , ako kojim slucajem imas smartTV sa wifi-DLNA onda skini
MconnectFREE app
sa kojim ces streamovat fotke,muziku i filmove direktno na tv.
Prve dvije stavke sam probao i radi dobro.Sto se fotki tice ,nije neki brzinski rekorder ali sluzi svrsi. Spajanje sa tveom je trenutno a opcije su proste.
Definitivna preporuka ako vam ne smetaju reklame.
-Programe za ciscenje i tako te stvarke ne koristim uopste.
Ako se desi neku "fuck up"(sto je veoma rijetko), onda je reset sasvim dovoljan (ako je neki zeshchi zez).
-Sto se igara tice, tu rabotu ne upraznjavam previse ali kako nabasah na preporuku negdje da je prosledim i ovdje :
Urum Blade
Potpuno punokrvna bezplatna igrica.Placaju se dodaci bez kojih mozes zavrsiti igru.
-Za telefoniju(3G-wifi),sms,... koristim "MobileVOIP" sa accauntom 12Voip i Justvoip.
Oba nude skoro iste cijene,kucni telefoni zapadne evrope,amerike i izmedju ostalog hrvatske su bezplatni.
-Za meterologiju(volim windsurfing): Wereld radar & Windfinder
Pozzz.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.