Prikaži potpunu verziju : iRiver H10
taximetar
9.12.2005, 16:21
Planirao sam da uzmem onaj od 20GB, 80% sam se vec odlucio pa bih voleo da mi neko upotpuni odluku.Ako imate iskustvo sa njim, bicu vam zahvalan na savetu.
Imam vec tri i-rivera u kuci (2cd walkman-a & mp3 iFP-890) i prezadovoljan sam prvenstveno njihovim kvalitetom... Ako imas love, preporuka za tu firmu. :)
U nekom poredjenju iPoda i H10 receno je da H10 ima nesto tisi izlaz te da je primerak na testu imao razliciti nivo glasnoce levog i desnog kanala. Sve ostalo je bilo OK.
Obrati paznju prilikom kupovine, cisto to, male su sanse da i tvoj (eventualni) primerak bude falican, ali...
Inace, generalno, iRiver je odlican proizvodjac. Ne secam se ni jednog loseg proizvoda.
Za iRiver? Uvek! :D Ako imas para za H10, samo su reci: Blago tebi... :) Kao i svaki iRiverov model, jedina zamerka jeste sto moras da instaliras softver preko kog ces prebacivati muziku za slusanje. Ali sa dovoljno mesta na njemu i posto radi i kao USB prenosivi drajv, nije problem drzati kopiju softvera na samom plejeru pa instalirati po potrebi gde god da se nadjes. I ako ga pazaris, pazi da ne utaknes plejer u kompjuter i pri tom utaknes i punjac. Moj komp je prosao neozledjeno, ali ne bih pokusavao jos jednom. Uostalom za moje misljenje, procitaj tekst (http://www.sk.co.yu/2005/07/sktd09.html).
Sony NW-A1000.
Mmmmmmmmmm :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.