PDA

Prikaži potpunu verziju : Zvucnici sa mini linije

FakeDeath
15.8.2013, 17:24
Probao sam da prikljucnim zvucnike sa mini linije na komp, ali se slabo cuju, je l' moze nekako da se pojaca?

Nepotpisani Čitalac
15.8.2013, 17:42
Naravno da se slabo čuju, kad je integrisano pretpojačalo na zvučnoj snage možda 2-3W. Treba ti pojačalo za te zvučnike, jer su pasivni. Šta fali AUX ulazu na samoj muzičkoj liniji? Poveži Line Out (zeleni port) sa zvučne na AUX na muzičkoj liniji, i eto ti korišćenja njenih zvučnika na pravi način.

...Ili koristi zasebno pojačalo.

Bryan Fury
15.8.2013, 18:39
Šta fali AUX ulazu na samoj muzičkoj liniji? Poveži Line Out (zeleni port) sa zvučne na AUX na muzičkoj liniji, i eto ti korišćenja njenih zvučnika na pravi način.

...Ili koristi zasebno pojačalo.

Slažem se, mini linija bi morala imati AUX ulaz ako nije neki totalni krš. Kada se priključi na taj način, trebalo bi da se čuje sasvim ok :)

AlekBGD
15.8.2013, 21:02
Povezao sam mini liniju sa kompom preko AUX-a. Koristim zvučnike od računara, a liniju palim po potrebi :D tako možeš i ti.

darijan zivkovic
16.8.2013, 10:29
http://www.dodaj.rs/f/36/u1/1uxqxTYy/35mm-to-2-x-rca.jpg

Dva cinca zabodes u AUX izlaz na liniji (ako ga ima) a 3,5mm u zvucnu. Na liniji prebacis na AUX i to bi trebalo da bude to. Tako sam ja nekad povezivao svoju Aiwu na komp.