PDA

Prikaži potpunu verziju : Pomoć emachines e520 WLAN problem

Tjitja
29.7.2013, 19:08
Dobio sam laptop (emachines e520) i imam problema sa instalacijom wirelessa.
Instaliran mi je XP i sve ostale drajvere sam lako instalirao osim ovog. Na njihovom sajtu ima drajveri sa Broadcom i Atheros. Pokusao sam oba, ali kod svakog se pojavljuje da sam konektovan i dolje u uglu ikonica kao da sam konktovan ali neće da udje u pretaživač...
Nikad do sada nisam radio nista sa laptopovima tako da mozda radim nesto pogresno. Ako znate resenje pomagajte....

DeCoy
29.7.2013, 19:30
Šta ti znači "neće da uđe u pretraživač"? Neće da ti otvori nijednu stranicu u pretraživaču? Jel` ti radi taj wireless net koji imaš na nekom drugom uređaju?

Tjitja
29.7.2013, 19:43
Komp je jedino povezan, ali je povezan preko kabla... na lap toppiše mi da je konektovan na moj wireless, a nemože da mi otvori stranicu na Explorer a konektovan ...

DeCoy
29.7.2013, 20:19
OK, idi na Network Connections, pa desni klik na wireless, Properties -> Internet Protocol -> Properties i proveri da li je čekirano Obtain IP address automaticaly i Obtain DNS server address automaticaly. Ako nije onda ih čekiraj. Takođe, već sam pitao da li si se sa nekim drugim uređajem već uspešno kačio na tu wireless mrežu, ako nisi moguće da je tu problem a ne u laptopu.

Tjitja
29.7.2013, 20:24
jesam kačio sam se na druge lap topove, na bratov kao i na telefon ... čekirano mi je Obtain IP address i DNS server