PDA

Prikaži potpunu verziju : SBB Router ili moja ethernet kartica

m0rpheus
22.7.2013, 23:00
Imam problem sa SBB internetom, odnosno sa kacenjem racunara na CISCO modem EPC3925 preko UTP kabla. Koristim Win7 i ikonica za konekciju prijavljuje onaj trougao, a to se dogadja cim ukljucim komp i kada samo izvucem i ponovo ubacim UTP kabl u modem on se reconect-uje i moze da radi nekoliko sati ili par minuta nakon cega se opet izgubi kontakt sa modemom. Dok se to desava imam net preko wireless-a i na telefonu i na Smart TV koji su povezani na isti modem. E sam moje pitanje je da li je to do moje mrezne kartice ili do SBB-ovog modema? Probao sam da menjam UTP kabl ali problem ostaje.
PS. dok mi je onaj trougao na ikonici ne mogu da pristupim ni stranici modema preko adrese 192.168.0.1 !

Freško
23.7.2013, 1:17
Drugar je imao sličnih problema sa SBB-om (takođe je imao DOCSIS 3.0 Modem), nakom razvlačenja od par meseci ispostavilo se da je SBB-ov modem bio problem. Nakon zamene uređja problemi su nestali. Zato ti predlažem da kontaktiraš korisnički servis SBB-a za početak.

m0rpheus
24.7.2013, 14:11
Problem resen. Izgleda da je problem bio do drajvera za mreznu, cim sam instalirao drajvere sa nvidia sajta internet radi evo vec 2 dana bez prekida.

riss
26.8.2013, 19:20
imam od skoro isti modem i isti problem sa utp kokekcijom,juce sam napravio nalog S.K i zanima me dali i kako si resio taj problem sa sbb modemom cisco...3925.Hvala unapred