Prikaži potpunu verziju : duhovi su medju nama
pazite kakav "problem" imam...
laptop mi je na stand bayu...upalim svetlo u sobi i upali mi se laptop
:rofl:
jel to zbog nekog problema sa mreznim naponom..
da li ce mi riknuti laptop zbog toga
da li neko ima objasnjenje obog nesvakidanjeg fenomena?
pera82zmaj
4.7.2013, 21:10
haha...nista mu ne fali dok se pali
A taman sam mislio da sam sve cuo do sada,moram ja tek da :icon_stud
Mozda je previse (Na)paljen.:kreza:
I ja sam imao slicnu situaciju ali ne sa kompom nego sporetom. Prosulo se nesto po sporetu i izgleda da se neke zice prespoile i kad okrenem da upalim ringlu upali mi se svetlo u kihinji okrenem drugu riglu upali se drugo svetlo okrenem trece upali se u hodniku :rofl:
Luka Filipovic
5.7.2013, 0:10
desava se kad udari grom ili kad se upali neki veliki potrosac da se sam upali racunar,tv i slicno..
Ali laptop od sijalice, to je vec paranormalno :paranoia:
water wizard
5.7.2013, 0:37
možda ne bi bilo loše da ti neki električar pogleda malo te struje po kući u zadnje vreme se mnogo fušari sa kablovima, em kupe najjeftinije kablove kad uvode struju, em to nije više ono gvožđe kao pre...
Luka Filipovic
5.7.2013, 0:48
možda ne bi bilo loše da ti neki električar pogleda malo te struje po kući u zadnje vreme se mnogo fušari sa kablovima, em kupe najjeftinije kablove kad uvode struju, em to nije više ono gvožđe kao pre...
gvozdje nikad nije ni bio, bakar je to :)
Pretpostavljam da ti se to desi kada je laptop priključen na punjač?
Par puta mi se desilo da touchpad ne radi kako treba ako uzemljenje nije dobro u kući/štekeru. Pretpostavljam da to ima veze za adapterom za punjenje laptopa. Ti adapteri su svičerskog tipa, pa se zbog toga pojavljuju smetnje tj. EMI (elektromagnetna interferencija). Postoje raziličiti filteri i druga kola za prigušenje smetnji, ali većini je potrebno dobro uzemljenje da bi mogli da filtriraju kako treba.
pazite kakav "problem" imam...
laptop mi je na stand bayu...upalim svetlo u sobi i upali mi se laptop
:rofl:
jel to zbog nekog problema sa mreznim naponom..
da li ce mi riknuti laptop zbog toga
da li neko ima objasnjenje obog nesvakidanjeg fenomena?
turi snimak na youtube, ako mozes
Zovi električara, ne diraj ništa sam, može početi da pušta vodu u wc šolji kad uđeš na FB :D
turi snimak na youtube, ako mozes
Šta god da radiš, prvo uradi ovo. :aplauz:
:eek: I ja bi voleo da vidim svojim ocima.
Nije to nista, ja sa svojom ringlom kontrolisem struju u NY xD
Ortak 2005-te kupio tv kartu i pošto je moja kuća dosta bliža radnji gde je uzeo a i ja sam tad imao kablovsku odlučili smo prvo kod mene da probamo.
Stavio ja kartu u kućište i čim je antenski kabal dotakao tv kartu(znači komp ugašen ali u struji) javila se veoma mala varnica i odjednom je svetlo u sobi nestalo...
Gledam wtf ? Kad ono sklopka iskočila...cela kuća ostala bez struje. :kreza:
Probali smo i kad je upaljen komp isto sr...a sklopka nije htela da se uključi ako je antenski kabal bio u tv karti.
Uglavnom tv karta je kod njega bez problema radila, i meni taj stari komp i dalje radi.
Ja sam pre nekoliko godina menjao grejač na kvarcnoj grejalici i prilikom probe otkrio da sam napravio spoj od koga je krenulo da varniči i zuji.
Otišla je dozna na koju sam je priključio, spliter od kablovske u potkrovlju i razvodnik za kablovsku pred kućom na koji smo nakačeni mi i još tri kuće. :rofl:
istina sa zakasnjenjem ali trazili ste gledajte
View My Video (http://tinypic.com/r/30tnqll/5)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.