Prikaži potpunu verziju : Problem sa internetom!
imam problem.. dakle kada god neko nazove na fiskni telefon internet se prekida...sta da radim ?
Svetislav
24.6.2013, 14:51
Ili nisi dobro povezao ili ti je crkao spliter.
Kakva ti je telefonska instalacija u kuci?
I koliko imas fiksnih telefona ?
Sve zavisi kako su ti povezani kablovi na telefon,ali bi trebalo sve da se resi dodatnim spliterom na tavanu. :rolleyes:
Ако није сплитер онда су ти каблови негде лоши и кад звони тел пукне адсл. Говорим из личног искуства јер сам мечку родио док ми нет није прорадио како треба,чак сам и сам куповао опрему кад ми је све дојадило међутим проблем је остао. На крају сам сам провалио да је проблем на саставу жица које са бандере улазе у кућу,тај део није био изолован како треба и жице су оксидирале и правило је страшан проблем нету... На крају сам позвао Телекомовце и објаснио мајсторима где ја мислим да је проблем када су дошли (то је био 7-8 пут да долазе,постао сам им ноћна мора :Р) и на крају се исшпставило да сам у праву. Дакле,ако ти је све у реду са сплитером провери,утичницу и каблове по кући а богме и од куће до бандере :)
Podigao sam sistem pre par dana I otad kad hocu da udjem na internet preko internet explorer-a,stalno mi otvara neku stranicu,kao neka registracija za zelenu kartu.Sta je u pitanju,da nije neki virus?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.